Politică

Stelian Negrea: „Slovacia a dat Ucrainei un sistem de aparare. Cum sta România si Ungaria?”

Premierul Slovaciei, Eduard Heger, a anuțat că țara sa va trimite Ucrainei un sistem de apărare antiaeriană rus, S300, ca parte a angajamentului țării de a susține statul ucrainean în războiul cu Rusia. În acest context, jurnalistul Stelian Negrea se întreabă dacă România și Ungaria au făcut gesturi similare.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Negrea afirmă că ucrainenii au avut parte de gesturi similare și din partea cehilor și a polonezilor, însă întreabă sarcastic dacă România și Ungaria au participat la ajutorul militar al Ucrainei.

”La noi premierul e ocupat cu congresul la PNL sa fie cu alegere ca tot e singur pe loc iar România si-a consolidat poziția cu care va fi inclusa in patrimoniul UNESCO: rumenische curluntrismus sau joc la doua capete, si cu americanii, și cu rusii adica ceva imposibil după standardele actuale.
Macar la unguri e cu trădare nerușinata cum numai in filmele cu papagali lași vezi”, afirmă Negrea.
Articole recomandate
Politică

George Tuță, deputat PNL: „Legea incluziunii financiare a fost adoptată! Se creează un mediu propice pentru prosperitatea românilor!”

Politică

George Tuță, deputat PNL: „Propun o coaliție pentru incluziunea financiară, prin care sistemul bancar, statul și mediul academic să găsească cele mai bune soluții pentru consumatori”

Politică

George Tuță, deputat PNL: Strategia de educație financiară este la fel de necesară ca strategia națională de dezvoltare a pieței de capital

Politică

George Tuță, deputat PNL: Cetățenii pot sesiza pe romaniafaradosar.ro situațiile când le sunt cerute dosare cu șină, obiecte de papetărie sau copii după documente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *