Politică

Stelian Negrea: „Slovacia a dat Ucrainei un sistem de aparare. Cum sta România si Ungaria?”

Premierul Slovaciei, Eduard Heger, a anuțat că țara sa va trimite Ucrainei un sistem de apărare antiaeriană rus, S300, ca parte a angajamentului țării de a susține statul ucrainean în războiul cu Rusia. În acest context, jurnalistul Stelian Negrea se întreabă dacă România și Ungaria au făcut gesturi similare.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Negrea afirmă că ucrainenii au avut parte de gesturi similare și din partea cehilor și a polonezilor, însă întreabă sarcastic dacă România și Ungaria au participat la ajutorul militar al Ucrainei.

”La noi premierul e ocupat cu congresul la PNL sa fie cu alegere ca tot e singur pe loc iar România si-a consolidat poziția cu care va fi inclusa in patrimoniul UNESCO: rumenische curluntrismus sau joc la doua capete, si cu americanii, și cu rusii adica ceva imposibil după standardele actuale.
Macar la unguri e cu trădare nerușinata cum numai in filmele cu papagali lași vezi”, afirmă Negrea.
Articole recomandate
Politică

George Tuță, deputat PNL: Certificatele de cazier judiciar vor fi eliberate și în formă electronică

Politică

George Tuţă şi Radu Oprea: Iniţiativă legislativă prin care oferim oportunitatea fiecărui cetățean să aibă garantat un cont, fără comisioane financiare

Politică

Dosarul cu şină va deveni în curând istorie. Instituțiilor publice le-ar putea fi interzisă solicitarea oricărui obiect de papetărie

Politică

George Tuţă: “Trebuie să ne uităm la serviciile financiare sau la accesul la serviciile financiare ca la alimentarea cu apă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *