Politică

Stelian Negrea: „Slovacia a dat Ucrainei un sistem de aparare. Cum sta România si Ungaria?”

Premierul Slovaciei, Eduard Heger, a anuțat că țara sa va trimite Ucrainei un sistem de apărare antiaeriană rus, S300, ca parte a angajamentului țării de a susține statul ucrainean în războiul cu Rusia. În acest context, jurnalistul Stelian Negrea se întreabă dacă România și Ungaria au făcut gesturi similare.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Negrea afirmă că ucrainenii au avut parte de gesturi similare și din partea cehilor și a polonezilor, însă întreabă sarcastic dacă România și Ungaria au participat la ajutorul militar al Ucrainei.

”La noi premierul e ocupat cu congresul la PNL sa fie cu alegere ca tot e singur pe loc iar România si-a consolidat poziția cu care va fi inclusa in patrimoniul UNESCO: rumenische curluntrismus sau joc la doua capete, si cu americanii, și cu rusii adica ceva imposibil după standardele actuale.
Macar la unguri e cu trădare nerușinata cum numai in filmele cu papagali lași vezi”, afirmă Negrea.
Articole recomandate
Politică

Deputatul PNL George Tuţă a depus o serie de amendamente la Legea bugetului de stat pentru a îmbunătăţi infrastructura din Sectorul 1

Politică

George Tuță, deputat PNL: „Legea incluziunii financiare a fost adoptată! Se creează un mediu propice pentru prosperitatea românilor!”

Politică

George Tuță, deputat PNL: „Propun o coaliție pentru incluziunea financiară, prin care sistemul bancar, statul și mediul academic să găsească cele mai bune soluții pentru consumatori”

Politică

George Tuță, deputat PNL: Strategia de educație financiară este la fel de necesară ca strategia națională de dezvoltare a pieței de capital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *