Politică

Jurnalistul Stelian Negrea: „Piedone pune cu vârf”

Într-o postare pe pagina personală de Facebook prin care își promovează o nouă investigație publicată pe Newsweek.ro, cunoscutul jurnalist Stelian Negrea dezvăluie că lista cu candidații Partidului Umanist Social Liberal, condus de actualul Primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, pentru Consiliul Sectorului 5 este plină cu apropiați și rude ale edilului, care speră să câștige la alegerile de pe 9 iunie fotoliul de primar al Municipiului București.

„Piedone pune cu vârf. A burdușit lista de consilieri locali ai PUSL pentru sectorul 5 cu Niky Scorpion, fratele acestuia și un nepot. Și Piedone și Niky Scorpion au fost anchetați de DNA. Ambii au trecut pe la pușcărie”, afirmă jurnalistul.
Despre Niky Scorpion, Stelian Negrea spune că acesta se află pe locul trei, „imediat după fiul lui Piedone și după Piedone însuși”. Motivul pentru care candidatul a primit o poziție așa bună pe lista de consilieri locali, mai explică jurnalistul, este că edilul îi datorează acestuia reușita la alegerile din 2020.
„Niky Scorpion are și un târg cu același nume. O relicvă din anii 90 situată vizavi de Piața Rahova. Care funcționează fără aviz de securitate la incendiu”, se mai arată în postare.
Articole recomandate
Politică

Deputatul PNL George Tuţă a depus o serie de amendamente la Legea bugetului de stat pentru a îmbunătăţi infrastructura din Sectorul 1

Politică

George Tuță, deputat PNL: „Legea incluziunii financiare a fost adoptată! Se creează un mediu propice pentru prosperitatea românilor!”

Politică

George Tuță, deputat PNL: „Propun o coaliție pentru incluziunea financiară, prin care sistemul bancar, statul și mediul academic să găsească cele mai bune soluții pentru consumatori”

Politică

George Tuță, deputat PNL: Strategia de educație financiară este la fel de necesară ca strategia națională de dezvoltare a pieței de capital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *