Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Vlad Pascu e un fel de Mario Iorgulescu. Dar ghinionist”

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, cunoscutul jurnalist Stelian Negrea dezbate unul dintre cele mai importante cazuri din ultimii ani: procesele lui Mario Iorgulescu și al lui Vlad Pascu, doi oameni ale căror acțiuni au dus la moartea a altor persoane.

Astfel, Stelian Negrea susține că „Vlad Pascu e un fel de Mario Iorgulescu, dar ghinionist”, întrucât „nu a apucat să fugă din țară înainte ca autoritățile române să-l ia serios la întrebări”, „să fie scos imediat de papa care să-l plimbe prin sanatoriile din Italia unde diverși doctori care să-l țina departe de orice întrebare din partea anchetatorilor”.

Jurnalistul continuă, afirmând: „Ca relații prin politie au ambii părinți. Gata sa pună umărul la prăbușirea discreta a anchetei după ce valul de furie publica trece. Ba mai mult, după ce l-a pitit pe Mario prin Italia, domnu Gino reușește o alta lovitura de maestru. Sa o convingă pe distinsa doamna Savonea, unul din capii informali ai justiției, sa ii dea reset dosarului lui Mario. După ce primise o condamnare definitiva de la care se sustrăgea”.

„Vlad Pascu nu a ajuns pana acolo. Încă. Dar sigur se uita cu jind la loviturile de maestru ale lui papa Gino”. 

Mai mult, jurnalistul Stelian Negrea își exprimă certitudinea că cele două cazuri sunt similare, întrucât „sunt despre două beizadele cu bani care cred și reușesc sa îndoaie vigilenta Justiției. În dauna interesului public”.

„Mă mira pasivitatea statului roman în fața suspiciunilor rezonabile de corupție ce duhnesc cel puțin din cazul beizadelei Mario”, se mai arată în concluzia postării.

Articole recomandate
Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „George Simion a luat-o rău la aceste europarlamentare”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Gâlceava din jurul donării unui sistem Patriot începe să semene cu inutilul scandal Bîstroe”

Opinii

Deputatul PNL George Tuță, despre riscul seismic uriaș în caz de cutremur

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Succesul actualei Strategii de Educație Financiară va depinde de calitatea și implementarea sa adecvată în practică”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *