Politică

Deputatul PNL George Tuţă a depus o serie de amendamente la Legea bugetului de stat pentru a îmbunătăţi infrastructura din Sectorul 1

Deputatul PNL George Tuţă, ales de curând preşedinte interimar al organizaţiei PNL Sector 1, a depus o serie de amendamente la Legea bugetului de stat pentru a îmbunătăţi infrastructura din Sectorul 1, conform Financial Intelligence.

Pentru reabilitarea străzilor, deputatul PNL George Tuţă propune un amendament: alocarea sumei simbolice de 1.000 de lei pentru fiecare stradă neasfaltată din sector. Această metodă este menită să acţioneze ca un catalizator pentru implicarea Primăriei Sectorului 1 în rezolvarea problemelor, prin utilizarea fondurilor europene şi a resurselor existente în bugetul local.

“În calitate de parlamentar, am iniţiat un amendament la Legea Bugetului de Stat care alocă 1.000 de lei pentru reabilitarea fiecărei străzi din cele peste douăzeci de străzi aflate sub mocirlă. Reprezintă o sumă simbolică, desigur. Însă, devenind text de lege, iniţiativa va obliga primăria de sector să aducă proiectul pe ordinea de zi a Consiliului Local Sector 1 şi să completeze cu fonduri din alte surse pentru realizarea proiectului. Anul acesta, din 2 miliarde de lei buget, primăria a atras fabuloasa sumă de 3 milioane lei din fonduri europene. O altă variantă este ca, în ianuarie, când se construieşte bugetul local, consilierii noştri să aloce restul de bani necesari”, a declarat George Tuţă.

Citiți mai multe AICI

Articole recomandate
Politică

George Tuță anunță întoarcerea unei persoane importante la Primăria Sectorului 1

Politică

Jurnalistul Stelian Negrea: „Piedone pune cu vârf”

Politică

George Tuță, deputat PNL: „Legea incluziunii financiare a fost adoptată! Se creează un mediu propice pentru prosperitatea românilor!”

Politică

George Tuță, deputat PNL: „Propun o coaliție pentru incluziunea financiară, prin care sistemul bancar, statul și mediul academic să găsească cele mai bune soluții pentru consumatori”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *