Politică

George Tuță anunță întoarcerea unei persoane importante la Primăria Sectorului 1

Una dintre promisiunile făcute de George Tuță, candidatul PNL la alegerile pentru Primăria Sectorului 1 și viitorul edil, în timpul campaniei, urmează a deveni realitate odată ce acesta își preia mandatul în mod oficial.

Astfel, după câștigarea alegerilor, liberalul a confirmat pentru PSnews că Andrei Chiliman va veni în funcția de consilier onorific al Primăriei, după cum a promis într-o altă discuție cu jurnaliștii PSnews. Atunci, Tuță a descris importanța implicării lui Chiliman în proiectele Administrației, din prisma experienței sale anterioare.

„Primul lucru pe care îl voi semna va fi dispoziția prin care Andrei Chiliman să fie numit consilierul onorific al primarului Sectorului 1.

Este un om care a construit foarte multe lucruri în Sectorul 1, are o experiență uriașă și mă bazez pe sfaturile lui, pe experiența pe care o are pentru a demara toate proiectele amintite”, a afirmat George Tuță la acea vreme.

Andrei Chiliman a servit, în trecut, funcția pe care chiar George Tuță urmează să o preia: aceea de edil al Sectorului 1. Chiliman a deținut trei mandate de primar, în perioada 2004-2015, iar anterior a servit ca deputat timp de două legislaturi: 1996-2000 și 2000-2004.

Articole recomandate
Politică

Jurnalistul Stelian Negrea: „Piedone pune cu vârf”

Politică

Deputatul PNL George Tuţă a depus o serie de amendamente la Legea bugetului de stat pentru a îmbunătăţi infrastructura din Sectorul 1

Politică

George Tuță, deputat PNL: „Legea incluziunii financiare a fost adoptată! Se creează un mediu propice pentru prosperitatea românilor!”

Politică

George Tuță, deputat PNL: „Propun o coaliție pentru incluziunea financiară, prin care sistemul bancar, statul și mediul academic să găsească cele mai bune soluții pentru consumatori”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *