Actualitate

Jurnalistul Stelian Negrea: „O noua crima a regimului criminal de la moscova”

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, cunoscutul jurnalist Stelian Negrea analizează unul dintre cele mai importante evenimente petrecute pe plan internațional la acest moment: moartea opozantului politic al lui Vladimir Putin, Aleksei Navalnîi.

„O noua crima a regimului criminal de la moscova: opozantul Alexandr Navalnai a murit în închisoare”, afirmă jurnalistul, pe platforma de social media.

Mai mult decât atât, Stelian Negrea îi critică pe cei care încă îl susțin pe liderul de la Kremlin și politicile acestuia, spunând: „Cat de orb, nemernic și inuman sa fii incat sa te mai trezești și mâine și sa susții in continuare cu aceeasi verva tembela acțiunile regimului criminal al lui putin? Ăștia din AUR, SOS, unii de prin presa, din societatea civila, de prin serviciile de informatii în funcție sau rezerviști nu va crapa obrazul de rușine?”

Este important de menționat că Navalnîi a fost un critic vocal al lui Putin și a fost implicat în mișcări de protest și activism politic. Acesta a decedat în închisoarea din Siberia, unde fusese transferat anul trecut pentru a-și ispăși cei aproape 30 de ani de închisoare. Oficial, autoritățile ruse susțin că moartea a survenit din motive naturale, însă există mai multe voci care afirmă că liderul opoziției ruse ar fi fost ucis.
În primul său comentariu public de la moartea lui Navalnîi, Vladimir Putin a afirmat că a fost de acord ca Navalnîi să facă parte dintr-un schimb de prizonieri chiar cu câteva zile înainte ca opozantul să moară.

„Persoana care a vorbit cu mine nu-și terminase fraza, iar eu am spus că sunt de acord. Dar, din nefericire, s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat”, a declarat Vladimir Putin, adăugând că moartea a fost „un eveniment trist”.

Articole recomandate
Actualitate

Jurnalistul Stelian Negrea: „Silvestru i-a dat Dianei un inel și acum ea îi dă o brățară electronică de picior”

Actualitate

Jurnalistul Stelian Negrea: „E un miraj al contractelor gigantice la primăriile de sector pe spații verzi”

Actualitate

Jurnalistul Stelian Negrea: „În sfârșit Parlamentul European a adoptat ieri o lege de protecția a jurnaliștilor”

Actualitate

Jurnalistul Stelian Negrea: „Piedone a intrat în cursa pentru Capitala. Și a lansat cea mai mare mare licitație„

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *