Actualitate

Jurnalistul Stelian Negrea, dezvăluiri despre salariile de la FRF, chiar înaintea începerii campionatului european

Într-o postare pe pagina personală de Facebook prin care își promovează o nouă investigație publicată pe Newsweek.ro, cunoscutul jurnalist Stelian Negrea dezvăluie documente din care reies sumele încasate atât de Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, cât și „de mana sa dreapta, Radu Vișan, secretarul general FRF, luna de luna din 2014 pana astăzi”.

„Peste 3 milioane de Euro. Salariu de peste 10.000 euro lunar pentru Burleanu. Încă 9000 euro pentru Vișan. Prime de vis”, dezvăluie jurnalistul cititorilor săi.

Mai mult, Stelian Negrea punctează faptul că „deși se dau organizație de drept privat si zic ca FRF nu e instituție publica, Burleanu si-a publicat din 2023 declaratie de avere ca orice funcționar public”. Tot despre acest document, omul de presă susține că este „plină de discrepanțe”. 

„Inutil să zic că FRF încă refuza sa facă publice contractele acordate. Adică să vedem cine ronțăie zecile de milioane ale FRF”, concluzionează jurnalistul.

Articole recomandate
Actualitate

George Tuță le face cadou bucureștenilor: steag nou pe Arcul de Triumf, chiar de Ziua Drapelului. „Am cerut măsuri urgente”

Actualitate

Jurnalistul Stelian Negrea: „Statul român îi plătește gras pe propagandiștii pro-ruși”

Actualitate

Pe 23 aprilie a avut loc la Parlement dezbaterea „Ora de Știut!”

Actualitate

Jurnalistul Stelian Negrea: „Silvestru i-a dat Dianei un inel și acum ea îi dă o brățară electronică de picior”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *