Ultima oră

Jurnalistul Stelian Negrea: „Parchetul European și DNA sunt cu ochii pe achiziția celor 100 de tramvaie de Primăria Capitalei”

Într-o postare pe pagina personală de Facebook prin care își promovează o nouă investigație publicată pe Newsweek.ro, cunoscutul jurnalist Stelian Negrea dezvăluie că achiziția a 100 de tremvaie de către Primăria Municipiului București se află atât în atenția Parchetului European, condus de fosta șefă a DNA Laura Codruța Kovesi, cât și de Direcția Națională Anticorupție.

Mai exact, este vorba de achiziția pe care „Firea o pregătise pentru o companie turceasca iar o grupare din spatele lui Nicușor Dan a intors-o către un consorțiu romano-chinez”, după cum arată jurnalistul.

Înainte de a-i îndruma pe urmăritorii săi să parcurgă investigația publicată de Newsweek, Stelian Negrea afirmă că, de cealaltă parte, „Nicușor Dan a declarat chiar că «Firea a dat licitația cui nu trebuie»”.

Articole recomandate
Ultima oră

Jurnalistul Stelian Negrea: „Piedone nu a învățat nimic din Colectiv”

PoliticăUltima oră

Metropola Verde București-Ilfov, proiectul comun al Partidului Verde și al AMBI pentru alegerile locale

PoliticăUltima oră

Marcel Ciolacu: “PNL preia jaful pedelist de la ANRP! Aici sunt banii voștri, prin care v-au îndatorat pe trei generații”

PoliticăUltima oră

Pensionarea târzie are mai multe beneficii decât tindem să credem

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *