Actualitate

George Tuță le face cadou bucureștenilor: steag nou pe Arcul de Triumf, chiar de Ziua Drapelului. „Am cerut măsuri urgente”

Pregătindu-se să preia mandatul de primar, George Cristian Tuță a început să rezolve din problemele întâlnite în Sectorul 1 al Capitalei, iar printre primele lucruri pe care acesta le-a întreprins a fost schimbarea drapelului de pe Arcu de Triumf, care se afla într-o stare avansată de degradare.

Într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook chiar de Ziua Drapelului Național, liberalul și-a anunțat urmăritorii că una dintre problemele Sectorului 1 a fost rezolvată. De acum, bucureștenii și cei ce ne vizitează orașul vor putea admira Arcul de Triumf și noul steag, conform B365.

George Tuță a mai spus că a discutat cu cei responsabili și le-a cerut luarea de măsuri „urgente”, după ce un coleg i-a sesizat problema steagului bătut de soare, de ploaie și de alte fenomene ale naturii.

Alături de mesajul publicat pe pagina sa de social media, liberalul a mai inclus și un video cu poze before & after, în care se poate vedea diferența dintre cele două steaguri.

„Un coleg mi-a semnalat zilele trecute că drapelul de pe Arcul de Triumf era într-o stare deplorabilă și i-am rugat pe cei responsabili să ia măsuri urgente. Astăzi, bătrânul Arc sărbătorește cum se cuvine”, se arată în mesajul lui George Tuță, cel care a câștigat alegerile pentru Primăria Sectorului 1 al Capitalei.

Articole recomandate
Actualitate

Jurnalistul Stelian Negrea, dezvăluiri despre salariile de la FRF, chiar înaintea începerii campionatului european

Actualitate

Jurnalistul Stelian Negrea: „Statul român îi plătește gras pe propagandiștii pro-ruși”

Actualitate

Pe 23 aprilie a avut loc la Parlement dezbaterea „Ora de Știut!”

Actualitate

Jurnalistul Stelian Negrea: „Silvestru i-a dat Dianei un inel și acum ea îi dă o brățară electronică de picior”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *