Politică

Stelian Negrea: „«Nu țipați că nu mă intimidați». E o frază simplă, clară și concisă aruncată în față lui Simion”

Co-președintele AUR, George Simion, a încercat să intre cu forța în sediul televiziunii Digi24, nemulțumit că postul nu l-a invitat niciodată în direct. Simion a fost însă oprit de mai mulți paznici ai postului, care au solicitat și intervenția polițiștilor atunci când Simion a devenit mai recalcitrant și nu a dorit să părăseasă incinta.

În timpul schimbului de replici, unul dintre paznici i-a spus liderului AUR: „Nu țipați că nu mă intimidați”, despre care jurnalistul Stelian Negrea afirmă că este o frază „simplă, clară și concisă” care i-a fost „aruncată în față lui Simion de la Alianța Uneltită de Rusia AUR”.

„În afară de deputatul USR, Bogdan Rodeanu, care i-a zis frumos lui Simion că degeaba are tricolorul în piept, dacă tot pentru moscova lucrează, nimeni dar nimeni dintre coledzii lui de parlament nu îi aruncă câte o zmetie dintr-asta în față acestui parlamentar cu apucături de agitator bolșevic”, se mai arată în postare.

Mai mult, jurnalistul face apel la oameni să „pună indivizii cu comportament golănesc la punct”, întrucât „sunt niște agitatori ai rusiei cărora trebuie să le reamințiți că știți pentru cine lucrează”.

Articole recomandate
Politică

George Tuță anunță întoarcerea unei persoane importante la Primăria Sectorului 1

Politică

Jurnalistul Stelian Negrea: „Piedone pune cu vârf”

Politică

Deputatul PNL George Tuţă a depus o serie de amendamente la Legea bugetului de stat pentru a îmbunătăţi infrastructura din Sectorul 1

Politică

George Tuță, deputat PNL: „Legea incluziunii financiare a fost adoptată! Se creează un mediu propice pentru prosperitatea românilor!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *