Politică

Stelian Negrea: „«Nu țipați că nu mă intimidați». E o frază simplă, clară și concisă aruncată în față lui Simion”

Co-președintele AUR, George Simion, a încercat să intre cu forța în sediul televiziunii Digi24, nemulțumit că postul nu l-a invitat niciodată în direct. Simion a fost însă oprit de mai mulți paznici ai postului, care au solicitat și intervenția polițiștilor atunci când Simion a devenit mai recalcitrant și nu a dorit să părăseasă incinta.

În timpul schimbului de replici, unul dintre paznici i-a spus liderului AUR: „Nu țipați că nu mă intimidați”, despre care jurnalistul Stelian Negrea afirmă că este o frază „simplă, clară și concisă” care i-a fost „aruncată în față lui Simion de la Alianța Uneltită de Rusia AUR”.

„În afară de deputatul USR, Bogdan Rodeanu, care i-a zis frumos lui Simion că degeaba are tricolorul în piept, dacă tot pentru moscova lucrează, nimeni dar nimeni dintre coledzii lui de parlament nu îi aruncă câte o zmetie dintr-asta în față acestui parlamentar cu apucături de agitator bolșevic”, se mai arată în postare.

Mai mult, jurnalistul face apel la oameni să „pună indivizii cu comportament golănesc la punct”, întrucât „sunt niște agitatori ai rusiei cărora trebuie să le reamințiți că știți pentru cine lucrează”.

Articole recomandate
Politică

George Tuță, deputat PNL: Certificatele de cazier judiciar vor fi eliberate și în formă electronică

Politică

George Tuţă şi Radu Oprea: Iniţiativă legislativă prin care oferim oportunitatea fiecărui cetățean să aibă garantat un cont, fără comisioane financiare

Politică

Dosarul cu şină va deveni în curând istorie. Instituțiilor publice le-ar putea fi interzisă solicitarea oricărui obiect de papetărie

Politică

George Tuţă: “Trebuie să ne uităm la serviciile financiare sau la accesul la serviciile financiare ca la alimentarea cu apă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *