Politică

Stelian Negrea: „«Nu țipați că nu mă intimidați». E o frază simplă, clară și concisă aruncată în față lui Simion”

Co-președintele AUR, George Simion, a încercat să intre cu forța în sediul televiziunii Digi24, nemulțumit că postul nu l-a invitat niciodată în direct. Simion a fost însă oprit de mai mulți paznici ai postului, care au solicitat și intervenția polițiștilor atunci când Simion a devenit mai recalcitrant și nu a dorit să părăseasă incinta.

În timpul schimbului de replici, unul dintre paznici i-a spus liderului AUR: „Nu țipați că nu mă intimidați”, despre care jurnalistul Stelian Negrea afirmă că este o frază „simplă, clară și concisă” care i-a fost „aruncată în față lui Simion de la Alianța Uneltită de Rusia AUR”.

„În afară de deputatul USR, Bogdan Rodeanu, care i-a zis frumos lui Simion că degeaba are tricolorul în piept, dacă tot pentru moscova lucrează, nimeni dar nimeni dintre coledzii lui de parlament nu îi aruncă câte o zmetie dintr-asta în față acestui parlamentar cu apucături de agitator bolșevic”, se mai arată în postare.

Mai mult, jurnalistul face apel la oameni să „pună indivizii cu comportament golănesc la punct”, întrucât „sunt niște agitatori ai rusiei cărora trebuie să le reamințiți că știți pentru cine lucrează”.

Articole recomandate
Politică

George Tuță, deputat PNL: „Legea incluziunii financiare a fost adoptată! Se creează un mediu propice pentru prosperitatea românilor!”

Politică

George Tuță, deputat PNL: „Propun o coaliție pentru incluziunea financiară, prin care sistemul bancar, statul și mediul academic să găsească cele mai bune soluții pentru consumatori”

Politică

George Tuță, deputat PNL: Strategia de educație financiară este la fel de necesară ca strategia națională de dezvoltare a pieței de capital

Politică

George Tuță, deputat PNL: Cetățenii pot sesiza pe romaniafaradosar.ro situațiile când le sunt cerute dosare cu șină, obiecte de papetărie sau copii după documente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *