Opinii

Stelian Negrea: „Și azi, Simion a vrut să arate că eticheta de om al rușilor nu i-a fost pusă degeaba”

Jurnalistul Stelian Negrea a comentat, pe pagina sa de Facebook, reacția pe care liderul partidului AUR George Simion a avut-o la aprobarea legii offshore de către Parlamentul României, afirmând că acesta a încercat din nou „să arate că eticheta de om al rușilor nu i-a fost pusă degeaba”.

„Simion a fost singurul care s-a împotrivit legii off-shore discutată pe repede înainte în Parlament, după ce 3-4 ani de zile autoritățile noastre au bătut în mod dubios apa în piuă. Și ca să arate că e patriot, o copie jalnică a lui Cațavencu, le-a reproșat inițiatorilor că ar fi o lege pentru o companie austriacă”, afirmă Negrea.
În realitate, constată acesta, proiectul legislativ are ca scop distanțarea României de Rusia, prin limitarea importului de gaze care a crescut semnificativ în ultimii ani. Jurnalistul afirmă că scumpirea gazelor din cauza războiului declanșat de Moscova a atras o reacție virulentă din partea „ciracilor lui Putin”, care se opun acum legii care face concurență Rusiei.
Articole recomandate
Opinii

Stelian Negrea: „Zelensky trebuie să înțeleagă că nu poate câștiga ajutor suplimentar mințind”

Opinii

Stelian Negrea: „Jelania e în fibra acestui popor. Exemplul cu Pasajul Domnești e grăitor”

Opinii

Stelian Negrea: „Un circar mediatic, Alex Jones, a fost condamnat de Justiție să plătească nu mai puțin de 1,5 miliarde de dolari”

Opinii

Stelian Negrea: „Șoșoacă și Greta, ambele cu Rusia în suflet”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *