Opinii

Stelian Negrea: „S-a îndulcit pedeapsa pentru domnu Piedone”

Anunțarea sentinței Curții de Apel București în cazul Colectiv, la aproape șapte ani de la tragedie, a stârnit reacții dure în rândul opiniei publice. Magistrații au decis, după numeroase amânări, că fostul primar al Sectorului 4 şi actual edil al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, să fie condamnat la 4 ani de închisoare, în timp ce patronii clubului au primit sentințe între 6 şi 11 ani de închisoare.

Sentința primită de Piedone, redusă la jumătate față de cea inițială, a fost comentată și de jurnalistul Stelian Negrea. Acesta afirmă că ea a fost dată de „cei doi judecători din dosarul Colectiv care au tergiversat, amânat și scindat părți din acest dosar până n-a mai înțeles nimeni nimic”.

„Lasă că scrie domnu Piedone 2-3 cărți la pușcărie unde e imposibil să nu-l aștepte condiții de lux și iese după nici doi ani. Poate o mai și putea candida la primărie și va găsi și o mână de idioți care să-l și voteze că e și el om la urma urmei”, mai afirmă jurnalistul pe pagina sa de Facebook, care ulterior concluzionează că este „o tragedie fără margini pentru 64 de oameni decedați și pentru sutele membri ai familiilor lor cărora li se oferă o decizie juridică la peste șase ani de la producerea acesteia”.

Articole recomandate
Opinii

George Tuță, deputat PNL: Dilema fumătorului. Despre țigări, cash și democrație

Opinii

George Tuță, deputat PNL: “Automatizarea în serviciile financiare este un subiect extrem de important“

Opinii

George Tuță, deputat PNL: Oh, viața mea: Ce industrii mai depind azi de bani cash?

Opinii

George Tuță, deputat PNL: De câți influenceri e nevoie pentru a influența o țară?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *