Opinii

Stelian Negrea: „S-a îndulcit pedeapsa pentru domnu Piedone”

Anunțarea sentinței Curții de Apel București în cazul Colectiv, la aproape șapte ani de la tragedie, a stârnit reacții dure în rândul opiniei publice. Magistrații au decis, după numeroase amânări, că fostul primar al Sectorului 4 şi actual edil al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, să fie condamnat la 4 ani de închisoare, în timp ce patronii clubului au primit sentințe între 6 şi 11 ani de închisoare.

Sentința primită de Piedone, redusă la jumătate față de cea inițială, a fost comentată și de jurnalistul Stelian Negrea. Acesta afirmă că ea a fost dată de „cei doi judecători din dosarul Colectiv care au tergiversat, amânat și scindat părți din acest dosar până n-a mai înțeles nimeni nimic”.

„Lasă că scrie domnu Piedone 2-3 cărți la pușcărie unde e imposibil să nu-l aștepte condiții de lux și iese după nici doi ani. Poate o mai și putea candida la primărie și va găsi și o mână de idioți care să-l și voteze că e și el om la urma urmei”, mai afirmă jurnalistul pe pagina sa de Facebook, care ulterior concluzionează că este „o tragedie fără margini pentru 64 de oameni decedați și pentru sutele membri ai familiilor lor cărora li se oferă o decizie juridică la peste șase ani de la producerea acesteia”.

Articole recomandate
Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Gâlceava din jurul donării unui sistem Patriot începe să semene cu inutilul scandal Bîstroe”

Opinii

Deputatul PNL George Tuță, despre riscul seismic uriaș în caz de cutremur

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Succesul actualei Strategii de Educație Financiară va depinde de calitatea și implementarea sa adecvată în practică”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea, despre cazul 2 Mai: „Ne apropiem cu pași repezi de un nou caz Mario Iorgulescu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *