Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „George Simion a luat-o rău la aceste europarlamentare”

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, cunoscutul jurnalist Stelian Negrea face o analiză a rezultatelor obținute de Alianța pentru Unirea Românilor la alegerile europarlamentare și la cele locale, ce tocmai s-au încheiat.

Acesta spune că „George Simion a luat-o rău la aceste europarlamentare”, înturcât „Alianța AUR, care are 14,9%, e formată din partidul AUR, Partidul Republican și Partidul Național Creștin Democrat al lui Cristian Terheș”.

„La primării AUR a luat singur 5,87 iar la consilii 8.97%. Acesta e de fapt procentul lui Simion pe care-l va lua și la parlamentarele din toamnă”, continuă jurnalistul.

După analiza făcută de Stelian Negrea, dacă este scos din procentul obținut de Alianța dintre cele trei formațiuni politice scorul obținut de partidul lui Terheș, cel care a și deschis listele la europarlamentare, procentul rămas indică procentul de alegători care l-ar mai vota pe liderul AUR, George Simion.

„9%. De fapt aceleași 9 procente cu care a intrat în Parlament în 2019. Și uite asa, coasta rupta de PSD din AUR, doamna Sosoaca pleacă la Bruxelles. A facut 5% si pleaca si cu domnu Lazarus”, concluzionează omul de presă.

Articole recomandate
Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Vlad Pascu e un fel de Mario Iorgulescu. Dar ghinionist”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Gâlceava din jurul donării unui sistem Patriot începe să semene cu inutilul scandal Bîstroe”

Opinii

Deputatul PNL George Tuță, despre riscul seismic uriaș în caz de cutremur

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Succesul actualei Strategii de Educație Financiară va depinde de calitatea și implementarea sa adecvată în practică”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *