Politică

Stelian Negrea: „Infarctul este noul ceai servit de Putin apropiaților sai”

Într-o postare pe social media, Stelian Negrea face o trecere în revistă a zilei 51 de război în Ucraina. Acesta afirmă că „Infarctul este noul ceai servit de Putin apropiaților sai”, pe fondul speculațiilor că ministrul rus al Apărării a suferit un atac de cord.

„Infarctul este noul ceai servit de putin apropiaților sai. Dacă e servit si de la etajele superioare ale unei clădiri cu minim etaje și niște gloante in spate de la cecenii lui kadirov atunci e eliberare din aceasta lume binecuvântarea patriarhului lor. Crima este la rusi forma banala de a suprima libertatea”, spune Negrea.
„Incompetența armatei rusesti in Ucraina e pe masura întinderii acestei satrapii. Ieri au rămas fără nava lor fanion din Marea Neagra. La fel si crimele odioase pe care le comit în fiecare zi impotriva ucrainenilor si care curg implacabil pe burtierele buletinelor de știri. După prima luna opinia publica mondiala a intrat în faza conviețuirii cu genocidul propus de rusi. Pentru ca, la cum o arata situația din teren cu disperarea rusilor de a obține ceva, o sa mai asistam la numeroase crime atat la intern în luptele intestine pentru putere si in războiul din Ucraina”, se arată în postare.
Jurnalistul mai spune, pe Facebook, că România resimte și ea „aceeași atitudine prudenta dar profund nedemna fata de războiul din Ucraina”, ca și partenerii occidentali. Stelian Negrea critică că România nu a trimis arme precum alte state din apropierea Ucrainei, dar și că niciun oficial român nu a fost la Kiev.
„Mi-e și groaza sa ma gândesc la ce chestii grave încă joaca la doua capete autoritățile noastre care se bat pe burta prin intermediari fix cu Ungaria, pudelul jigarit al rusilor din Europa. Oare asa vrem sa ajungem și noi?”, concluzionează jurnalistul.
Articole recomandate
Politică

Deputatul PNL George Tuţă a depus o serie de amendamente la Legea bugetului de stat pentru a îmbunătăţi infrastructura din Sectorul 1

Politică

George Tuță, deputat PNL: „Legea incluziunii financiare a fost adoptată! Se creează un mediu propice pentru prosperitatea românilor!”

Politică

George Tuță, deputat PNL: „Propun o coaliție pentru incluziunea financiară, prin care sistemul bancar, statul și mediul academic să găsească cele mai bune soluții pentru consumatori”

Politică

George Tuță, deputat PNL: Strategia de educație financiară este la fel de necesară ca strategia națională de dezvoltare a pieței de capital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *