Politică

Stelian Negrea: „Infarctul este noul ceai servit de Putin apropiaților sai”

Într-o postare pe social media, Stelian Negrea face o trecere în revistă a zilei 51 de război în Ucraina. Acesta afirmă că „Infarctul este noul ceai servit de Putin apropiaților sai”, pe fondul speculațiilor că ministrul rus al Apărării a suferit un atac de cord.

„Infarctul este noul ceai servit de putin apropiaților sai. Dacă e servit si de la etajele superioare ale unei clădiri cu minim etaje și niște gloante in spate de la cecenii lui kadirov atunci e eliberare din aceasta lume binecuvântarea patriarhului lor. Crima este la rusi forma banala de a suprima libertatea”, spune Negrea.
„Incompetența armatei rusesti in Ucraina e pe masura întinderii acestei satrapii. Ieri au rămas fără nava lor fanion din Marea Neagra. La fel si crimele odioase pe care le comit în fiecare zi impotriva ucrainenilor si care curg implacabil pe burtierele buletinelor de știri. După prima luna opinia publica mondiala a intrat în faza conviețuirii cu genocidul propus de rusi. Pentru ca, la cum o arata situația din teren cu disperarea rusilor de a obține ceva, o sa mai asistam la numeroase crime atat la intern în luptele intestine pentru putere si in războiul din Ucraina”, se arată în postare.
Jurnalistul mai spune, pe Facebook, că România resimte și ea „aceeași atitudine prudenta dar profund nedemna fata de războiul din Ucraina”, ca și partenerii occidentali. Stelian Negrea critică că România nu a trimis arme precum alte state din apropierea Ucrainei, dar și că niciun oficial român nu a fost la Kiev.
„Mi-e și groaza sa ma gândesc la ce chestii grave încă joaca la doua capete autoritățile noastre care se bat pe burta prin intermediari fix cu Ungaria, pudelul jigarit al rusilor din Europa. Oare asa vrem sa ajungem și noi?”, concluzionează jurnalistul.
Articole recomandate
Politică

Parlamentul a adoptat proiectul ”Sprijin pentru România”. Ciucă: Mă bucur că Parlamentul a adoptat majorarea alocației de hrană pentru copiii

Politică

Ora de educație financiară, introdusă în școli. George Tuță, deputat PNL: „Tot ce facem în ziua de astăzi are loc cu educația financiară”

Politică

Stelian Negrea: „Slovacia a dat Ucrainei un sistem de aparare. Cum sta România si Ungaria?”

Politică

Marcel Ciolacu, înainte de discursul lui Zelenski: ”Românii din Ucraina luptă în aceste zile pentru libertatea țării în care trăiesc”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *