Politică

Florin Cîțu a discutat cu Kamala Harris despre sancțiunile aplicate Rusiei de SUA și majorarea bugetului pentru Apărare

Cu ocazia venirii în România a vicepreședintei Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris, liderul Partidului Național Liberal, Florin Cîțu, a stat de vorbă cu aceasta despre sancțiunile dure aplicate Rusiei ca urmare a invadării Ucrainei. Un alt subiect discutat a fost cel al majorării bugetului Apărării, susține fostul premier pe pagina sa de Facebook, acolo unde a publicat și o poză de la masa discuțiilor, unde a stat în stânga președintelui.

„Un alt mesaj important a fost despre oportunitățile strategice în contextul investițiilor americane în România. Țara noastră are nevoie de o economie puternică, bazată pe investiții”, a mai afirmat liderul liberalilor.

Nu în ultimul rând, Florin Cîțu a subliniat legătura strânsă dintre SUA și România, reiterând susținerea părții române cu privire la agenda comună.

„România susține agenda noastră comună care se bazează pe prosperitate, valori democratice și pe interesele comune de securitate ca aliați NATO”, a concluzionat șeful PNL.

În cadrul discuțiilor cu vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris, principalele subiecte au fost…

Posted by Florin Cîţu on Friday, March 11, 2022

Articole recomandate
Politică

Deputatul PNL George Tuţă a depus o serie de amendamente la Legea bugetului de stat pentru a îmbunătăţi infrastructura din Sectorul 1

Politică

George Tuță, deputat PNL: „Legea incluziunii financiare a fost adoptată! Se creează un mediu propice pentru prosperitatea românilor!”

Politică

George Tuță, deputat PNL: „Propun o coaliție pentru incluziunea financiară, prin care sistemul bancar, statul și mediul academic să găsească cele mai bune soluții pentru consumatori”

Politică

George Tuță, deputat PNL: Strategia de educație financiară este la fel de necesară ca strategia națională de dezvoltare a pieței de capital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *