Politică

Florin Cîțu a discutat cu Kamala Harris despre sancțiunile aplicate Rusiei de SUA și majorarea bugetului pentru Apărare

Cu ocazia venirii în România a vicepreședintei Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris, liderul Partidului Național Liberal, Florin Cîțu, a stat de vorbă cu aceasta despre sancțiunile dure aplicate Rusiei ca urmare a invadării Ucrainei. Un alt subiect discutat a fost cel al majorării bugetului Apărării, susține fostul premier pe pagina sa de Facebook, acolo unde a publicat și o poză de la masa discuțiilor, unde a stat în stânga președintelui.

„Un alt mesaj important a fost despre oportunitățile strategice în contextul investițiilor americane în România. Țara noastră are nevoie de o economie puternică, bazată pe investiții”, a mai afirmat liderul liberalilor.

Nu în ultimul rând, Florin Cîțu a subliniat legătura strânsă dintre SUA și România, reiterând susținerea părții române cu privire la agenda comună.

„România susține agenda noastră comună care se bazează pe prosperitate, valori democratice și pe interesele comune de securitate ca aliați NATO”, a concluzionat șeful PNL.

În cadrul discuțiilor cu vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, Kamala Harris, principalele subiecte au fost…

Posted by Florin Cîţu on Friday, March 11, 2022

Articole recomandate
Politică

Marcel Ciolacu: „Parlamentul României sprijină şi solicită acordarea candidaturii la UE pentru Republica Moldova”

Politică

Marcel Ciolacu, despre viitoarele măsuri fiscale: „S-a convenit să fie alocată suma de 3 miliarde de lei pentru deduceri”

Politică

George Tuță (PNL) propune acordarea fiecărui român a unui cont bancar gratuit pentru servicii de bază

Politică

George Tuță (PNL) anunță debutul proiectului acordării fiecărui român a unui cont bancar gratuit pentru servicii de bază

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *