Politică

Dezbatere „Programa școlară pentru opționalul integrat – Ora de știut”

Dezbaterea „Programa școlară pentru opționalul integrat – Ora de știut”, program derulat de Consiliul Județean Ilfov, Inspectoratul Școlar Județean Ilfov și Asociația „Măgurele Science Park”, prezintă programa şcolară pentru opţionalul integrat care are rolul de a stârni, de crea întrebări, de a genera atitudini pozitive, de a dezvolta motivaţia interioară pentru învăţare și a curiozităţii pentru cunoașterea știinţifică.

Scopul acestui eveniment a fost de a promova inițiativa și de a disemina rezultatele procesului instructiv-educativ din cadrul curriculumul „Ora de știut!”. În plus, una dintre temele principale abordate a fost modul în care această inițiativă poate să fie scalată la nivel național.

La eveniment a participat și deputatul PNL George Tuță, care a mulțumit echipei județului Ilfov cu privire la implicarea arătată celor mici.

„Ora de știut” este un proiect pilot desfășurat în 28 de școli din Ilfov prin pregătirea unei discipline opţionale de tip integrat, ca parte a curriculumului la decizia școlii.

Articole recomandate
Politică

George Tuță, deputat PNL: Cetățenii pot sesiza pe romaniafaradosar.ro situațiile când le sunt cerute dosare cu șină, obiecte de papetărie sau copii după documente

Politică

George Tuţă: Funcţionarii vor face evaluarea performanţei individuale pe calculator, nu pe hârtie

Politică

George Tuță, deputat PNL: Certificatele de cazier judiciar vor fi eliberate și în formă electronică

Politică

George Tuţă şi Radu Oprea: Iniţiativă legislativă prin care oferim oportunitatea fiecărui cetățean să aibă garantat un cont, fără comisioane financiare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *