Politică

Dezbatere „Programa școlară pentru opționalul integrat – Ora de știut”

Dezbaterea „Programa școlară pentru opționalul integrat – Ora de știut”, program derulat de Consiliul Județean Ilfov, Inspectoratul Școlar Județean Ilfov și Asociația „Măgurele Science Park”, prezintă programa şcolară pentru opţionalul integrat care are rolul de a stârni, de crea întrebări, de a genera atitudini pozitive, de a dezvolta motivaţia interioară pentru învăţare și a curiozităţii pentru cunoașterea știinţifică.

Scopul acestui eveniment a fost de a promova inițiativa și de a disemina rezultatele procesului instructiv-educativ din cadrul curriculumul „Ora de știut!”. În plus, una dintre temele principale abordate a fost modul în care această inițiativă poate să fie scalată la nivel național.

La eveniment a participat și deputatul PNL George Tuță, care a mulțumit echipei județului Ilfov cu privire la implicarea arătată celor mici.

„Ora de știut” este un proiect pilot desfășurat în 28 de școli din Ilfov prin pregătirea unei discipline opţionale de tip integrat, ca parte a curriculumului la decizia școlii.

Articole recomandate
Politică

Deputatul PNL George Tuţă a depus o serie de amendamente la Legea bugetului de stat pentru a îmbunătăţi infrastructura din Sectorul 1

Politică

George Tuță, deputat PNL: „Legea incluziunii financiare a fost adoptată! Se creează un mediu propice pentru prosperitatea românilor!”

Politică

George Tuță, deputat PNL: „Propun o coaliție pentru incluziunea financiară, prin care sistemul bancar, statul și mediul academic să găsească cele mai bune soluții pentru consumatori”

Politică

George Tuță, deputat PNL: Strategia de educație financiară este la fel de necesară ca strategia națională de dezvoltare a pieței de capital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *