Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea, despre greva profesorilor: „Totul e bine când se termină cu bine”

Profesorii au ajuns la o înțelegere cu Guvernul în privința cerințelor lor, după o perioadă lungă de proteste și suspendare a orelor de curs. În acest context, jurnalistul Stelian Negrea afirmă că „totul e bine când se termină cu bine”.

„Profesorii au obținut o serie de majorări salariale extrem de meritate pe care nu le-au obținut de la nici un guvern de mai bine de 10 ani încoace. Guvernul are liber la rotativă, adică la împărțit sinecuri și fotolii guvernamentale, rezolvând o mică parte din revendicările generale ale profesorilor. Părinții, printre care mă număr și eu, ne vedem copii la școală în ultima săptămână a anului. Copiii se revăd la școală în ultima săptămână înaintea mult așteptatei vacanțe de vară”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a jurnalistului.

Nu în ultimul rând, celelalte categorii bugetare au și ele de câștigat din urma acestei experiențe a sindicatelor din Educație, întrucât „văd că se poate dacă presezi guvernul”. 

„În opoziție, sectorul privat vede însă că nu au fost desenate corespunzător criteriile pentru care au fost acordate aceste majorări salariale, altele decât cele legate de inflație și o lipsă a creșterilor salariale inexistentă în ultimii ani”, concluzionează Stelian Negrea.

Articole recomandate
Opinii

George Tuță, deputat PNL: „De ce sunt supărați oamenii pe stat?”

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Toamna se coc studenții”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea, despre arestarea lui Buzatu: „E și o veste buna. Mai multe chiar”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Rar vezi o duplicitate mai mare ca a Austriei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *