Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea, despre cazul 2 mai: „Ne apropiem cu pași repezi de un nou caz Mario Iorgulescu”

Într-o postare pe pagina sa publică de Facebook, cunoscutul jurnalist Stelian Negrea a discutat cele mai noi informații apărute în cazul 2 mai, când Vlad Pascu s-a urcat drogat la volan și a ucis doi tineri în apropierea localității de la malul mării.

„Deocamdată, Pascu junior, cel care a omorât doi copii la 2 Mai, e ținut încă în arest preventiv. Însă nu va fi ținut o veșnicie. La un moment dat când opinia publica va fi ocupata cu altceva va fi eliberat. Și atunci se va face nevăzut în Italia ca Mario Iorgulescu de unde ne va trimite bezele”, susține Stelian Negrea.
Mai mult decât atât, jurnalistul vorbește despre „tupeul neînfranat afișat de părinții lui Vlad Pascu”, lăsând de înțeles că este vina părinților care au „spus în numeroase cazuri ca banii rezolva totul” – chiar și în cazuri grave, cum este uciderea a doi oameni.
Articole recomandate
Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Succesul actualei Strategii de Educație Financiară va depinde de calitatea și implementarea sa adecvată în practică”

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Avem o șansă pe care nu o putem rata”

Opinii

George Tuţă: Cum să pregătim viitorul muncii cu oameni capabili să abordeze securitatea cibernetică dacă în sistemul preuniversitar dăm bacalaureatul la informatică… pe hârtie?

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Am aici un buchet de scrisori de la indivizi nemulțumiți de ceea ce scriu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *