Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Avem o șansă pe care nu o putem rata”

Citiți în cele ce urmează un editorial semnat de deputatul PNL George Tuță și publicat pe Digi24.ro

Nominalizarea mea pentru candidatura la Primăria Sectorului 1 arată că am primit încrederea că pot scoate sectorul de sub zodia fără noroc a unei administrații greșite. Oamenii au înțeles deja că la Sectorul 1 e nevoie de un primar cu un proiect clar și energia de a face lucruri.

Candidez la Primăria Sectorului 1 știind că doamna Armand nu va renunța ușor la confortul de a fi primar fără a te comporta ca un primar. Dar am datoria să explic electoratului că avem o șansă bună să actualizăm consistent profilul de Wikipedia al doamnei și să ne apucăm de treabă.

Faptul că sunt eu în postura de a fi propunerea pentru această poziție este prea puțin semnificativ. PNL are o echipă bună și diversă și putea oferi zeci de profiluri potrivite pentru alegerile din 9 iunie. PNL are totuși în ADN vocația de a face ca lucrurile să se miște și priceperea de a le îndrepta în direcția corectă.

Am avut în activitatea parlamentară ocazia de a demonstra ce pot face – am învins dosarul cu șină, simbolul statului arogant care își rezolvă problemele pe banii cetățenilor. Am eliminat copiile inutile plimbate degeaba între bazele de date sau, mai grav, între bibliorafturi prăfuite de pe holurile instituțiilor. Am introdus educația financiară între preocupările legitime ale unui stat căruia îi pasă de cetățenii săi. Am proiectat forumul de discuție asupra viitorului muncii, pentru că văd lucrurile în perspectiva de dezvoltare pe termen lung. Am cultivat dialogul, pofta de cunoaștere și eficiența în realizarea proiectelor.

Citiți continuarea AICI

Articole recomandate
Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea, despre cazul 2 mai: „Ne apropiem cu pași repezi de un nou caz Mario Iorgulescu”

Opinii

George Tuţă: Cum să pregătim viitorul muncii cu oameni capabili să abordeze securitatea cibernetică dacă în sistemul preuniversitar dăm bacalaureatul la informatică… pe hârtie?

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Am aici un buchet de scrisori de la indivizi nemulțumiți de ceea ce scriu”

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „De ce nu le place părinților la școală?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *