Opinii

Stelian Negrea: Raportul OECD ne spune că stăm în continuare foarte rău la corupție

Jurnalistul Stelian Negrea face, într-o postare de pe pagina sa de Facebook, o trecere în revistă a celor mai importante dezvăluiri făcute de raportul OECD cu privire la țara noastră. Printre cele mai mari probleme identificate de Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică ar fi corupția.

„La corupție de exemplu unde raportul de azi al OECD, organizație la care am demarat negocierile de aderare acum câteva zile, ne zice că stăm în continuare foarte rău: ceva de genul ți se cere șpagă de când ieși din casă, până traversezi strada la primăria de unde vrei o amărâtă de autorizație”, scrie omul de presă.

O altă problemă remarcată de Negrea este cea a abuzurilor săvârșite de oameni în funcții publice, care fac „tot felul de propuneri șugubețe” investitorilor, prin intermediul unor terți.

„Așa că lăsați DNA să respire, luați-le aerul celor de la SIIJ ca să nu mai sufoce lupta anticorupție și la muncă că e nevoie de consolidăm aderarea la UE și NATO”, concluzionează jurnalistul.

Articole recomandate
Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Statul roman a ajutat cu milione de lei firma responsabila cu tragedia de la Crevedia”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Am mers pe urmele imperiului imobiliar al familiei tânărului care a ucis drogat la volan doi tineri în 2 Mai”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „E nevoie sa știi fiecare colt din aceasta lume ca să fugi de paradisul numit România”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Nu faceți greva fiscala. Angajații Finanțelor publice v-au luat-o înainte”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *