Politică

George Tuță, deputat PNL: 15-0, Vamos DRPCIV! Cum încep copiile să dispară de la dosar*

Citiți mai jos un editorial semnat de deputatul PNL George Tuță și publicat de Digi24:

Legea care interzice instituțiilor să mai ceară copii după acte publice a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2022. Mâine se împlinește așadar o lună de când legea stă cuminte în MOf așteptând să producă miracole în instituțiile noastre.

Urmăresc traseul și efectele ei încă de la votul final de anul trecut, atunci când mi-a fost clar că legea va trece de Parlament.

Între timp, rezistența la schimbare pe care am simțit-o din partea administrațiilor mi-a ponderat așteptările și mi-a șoptit la ureche că va fi o luptă lungă, în cinci seturi. Iar adversarul, birocrația românească, are resurse nesecate de energie, țipă necontenit la arbitru și rupe rachetele de nervi.

Ca inițiator al legii, nu îmi rămânea decât să iau meciul punct cu punct, să așez maniacal sticlele cu energizant și să mă bazez pe experiență.

Citiți mai multe aici.

Articole recomandate
Politică

George Tuță anunță întoarcerea unei persoane importante la Primăria Sectorului 1

Politică

Jurnalistul Stelian Negrea: „Piedone pune cu vârf”

Politică

Deputatul PNL George Tuţă a depus o serie de amendamente la Legea bugetului de stat pentru a îmbunătăţi infrastructura din Sectorul 1

Politică

George Tuță, deputat PNL: „Legea incluziunii financiare a fost adoptată! Se creează un mediu propice pentru prosperitatea românilor!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *