Politică

George Tuță, deputat PNL: 15-0, Vamos DRPCIV! Cum încep copiile să dispară de la dosar*

Citiți mai jos un editorial semnat de deputatul PNL George Tuță și publicat de Digi24:

Legea care interzice instituțiilor să mai ceară copii după acte publice a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2022. Mâine se împlinește așadar o lună de când legea stă cuminte în MOf așteptând să producă miracole în instituțiile noastre.

Urmăresc traseul și efectele ei încă de la votul final de anul trecut, atunci când mi-a fost clar că legea va trece de Parlament.

Între timp, rezistența la schimbare pe care am simțit-o din partea administrațiilor mi-a ponderat așteptările și mi-a șoptit la ureche că va fi o luptă lungă, în cinci seturi. Iar adversarul, birocrația românească, are resurse nesecate de energie, țipă necontenit la arbitru și rupe rachetele de nervi.

Ca inițiator al legii, nu îmi rămânea decât să iau meciul punct cu punct, să așez maniacal sticlele cu energizant și să mă bazez pe experiență.

Citiți mai multe aici.

Articole recomandate
Politică

George Tuță, deputat PNL: Certificatele de cazier judiciar vor fi eliberate și în formă electronică

Politică

George Tuţă şi Radu Oprea: Iniţiativă legislativă prin care oferim oportunitatea fiecărui cetățean să aibă garantat un cont, fără comisioane financiare

Politică

Dosarul cu şină va deveni în curând istorie. Instituțiilor publice le-ar putea fi interzisă solicitarea oricărui obiect de papetărie

Politică

George Tuţă: “Trebuie să ne uităm la serviciile financiare sau la accesul la serviciile financiare ca la alimentarea cu apă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *