Politică

George Tuță, deputat PNL: 15-0, Vamos DRPCIV! Cum încep copiile să dispară de la dosar*

Citiți mai jos un editorial semnat de deputatul PNL George Tuță și publicat de Digi24:

Legea care interzice instituțiilor să mai ceară copii după acte publice a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2022. Mâine se împlinește așadar o lună de când legea stă cuminte în MOf așteptând să producă miracole în instituțiile noastre.

Urmăresc traseul și efectele ei încă de la votul final de anul trecut, atunci când mi-a fost clar că legea va trece de Parlament.

Între timp, rezistența la schimbare pe care am simțit-o din partea administrațiilor mi-a ponderat așteptările și mi-a șoptit la ureche că va fi o luptă lungă, în cinci seturi. Iar adversarul, birocrația românească, are resurse nesecate de energie, țipă necontenit la arbitru și rupe rachetele de nervi.

Ca inițiator al legii, nu îmi rămânea decât să iau meciul punct cu punct, să așez maniacal sticlele cu energizant și să mă bazez pe experiență.

Citiți mai multe aici.

Articole recomandate
Politică

Marcel Ciolacu: „Parlamentul României sprijină şi solicită acordarea candidaturii la UE pentru Republica Moldova”

Politică

Marcel Ciolacu, despre viitoarele măsuri fiscale: „S-a convenit să fie alocată suma de 3 miliarde de lei pentru deduceri”

Politică

George Tuță (PNL) propune acordarea fiecărui român a unui cont bancar gratuit pentru servicii de bază

Politică

George Tuță (PNL) anunță debutul proiectului acordării fiecărui român a unui cont bancar gratuit pentru servicii de bază

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *