Opinii

Stelian Negrea prevede că sosirea militarilor americani în România va determina „o întețire a propagandei rusești”

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, jurnalistul Stelian Negrea susține că sosirea militarilor americani în România, veniți aici la cererea lui Joe Biden și a altor lideri ale unor țări NATO, va aduce după sine „o întețire a propagandei rusești”.

„O să înceapă Simion să se ia la palme sau o să se bată cu stâlpii de lumină de pe străzi, analiștii și comentacii pro sovietici ar fi în stare să se arunce în fața șenilelor tancurilor cotropitoare doar să le oprească iar alții de prin alte zone își vor lua concedii ca să-și trateze lipsa de inacțiune în fața amenințărilor reale”, se arată în postarea publicată marți.
Mai mult decât atât, toate aceste mesaje toxice, care convin planurilor Kremlinului, „vor primi spațiu larg la tv urile de știri unde plutoane de ziargii se vor răzvrăti împotriva bocancului cu bunăstare cu care te calcă Vestul pe gât”. 
Jurnalistul remarcă, totuși, că vorbele de laudă ale unor figuri politice precum George Simion și Diana Șoșoacă la adresa Rusiei par a fi false, încât niciunul „nu s-ar muta nici măcar o zi la Moscova sau Beijing pe care nu contenesc să le laude zilnic”. 
Articole recomandate
Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Sigur așa va scădea prețul RCA cu hoarde de AUR-iști în stradă”

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „ Cum se scoate girafa de sub mocirlă”

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Un anunț pentru oamenii de aproape”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Vlad Voiculescu confunda în mod voit procesul de administrare a vaccinurilor cu achiziția”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *