Politică

Stelian Negrea: „Cum te îngroapă un comunicat de presă când vrei să palmezi adevărul”

Jurnalistul Stelian Negrea remarcă, într-o postare pe Facebook, că un comunicat emis de filiala din Brașov a USR a atras mai tare atenția asupra faptului că partidul a plătit aproximativ un an chirie concubinei primarului.

Omul de presă explică că „în loc să-și ceară scuze, că au dat bani publici către concubina/partenera de viață a unui oficial al partidului, USR Brașov alege să facă o istorie a respectivului contract care-i îngroapă și mai mult și arată că au știut de la bun început ce au făcut”. Negrea continuă postarea, afirmând că USR Brașov încheie comunicatul prin îndemnarea publicului de a se informa „numai din surse oficiale”, deși povestea a fost expusă de presa locală.

Ulterior, jurnalistul povestește că nu ar fi prima oară când partenera primarului municipiului Brașov a apărut într-o discuție politică.

„Țin minte că eram într-o emisiune pe B1 iar aceeași concubină a aceluiași primar era acuzată de oponenții politici că i-au trimis pur și simplu autoritățile de control peste ei pentru că au supărat-o pe concubina primarului. Evident ofuscat, primarul n-a răspuns la acuzații ci ne-a certat cum de l-am sunat să-l luăm la întrebări fără să-i fi adus la cunoștință întrebările în prealabil”, se mai arată în postare.

Articole recomandate
Politică

Marcel Ciolacu: „Parlamentul României sprijină şi solicită acordarea candidaturii la UE pentru Republica Moldova”

Politică

Marcel Ciolacu, despre viitoarele măsuri fiscale: „S-a convenit să fie alocată suma de 3 miliarde de lei pentru deduceri”

Politică

George Tuță (PNL) propune acordarea fiecărui român a unui cont bancar gratuit pentru servicii de bază

Politică

George Tuță (PNL) anunță debutul proiectului acordării fiecărui român a unui cont bancar gratuit pentru servicii de bază

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *