Opinii

Stelian Negrea: „Dacă n-ai curajul sa mergi în Ucraina, vine Ucraina la tine”

Pe 22 aprilie, ministrul de Externe al Ucrainei are programată o vizită la București, pentru a se întâlni cu omologul său român și cu premierul Nicolae Ciucă, context în care Stelian Negrea afirmă că „dacă n-ai curajul sa mergi în Ucraina, vine Ucraina la tine”. 

Jurnalistul susține că situația este anormală, întrucât țara vecină este cea care are nevoie de ajutor – pe care nu ar trebui să vină în România pentru a-l primi. Negrea își exprimă frustrarea într-o postare de pe pagina sa de Facebook, însă afirm că „e bine că se întâmplă chiar și așa”.

„Kuleba vine după o vizita în Bulgaria care i-a refuzat furnizarea de armament greu. Chiar azi Ciolacu a ținut sa se facă de doi bani spunând ca nu vom furniza in continuare armament greu Ucrainei. Asa ca mâine aștept declaratii surpriza. Of, și ce bine se culcusisera unii în spatele unui dublu discurs cu care credeau ca or sa păcălească pe toată lumea”, susține jurnalistul.

Ulterior, acesta a revenit cu un update la postare, comentând una dintre declarațiile făcute de Marcel Ciolacu. Liderul PSD a spus, scrie Negrea, că România s-ar putea angaja să doneze MIG-urile 21 pe care țara noastră le-a scos din uz recent.

„Bravo nea Ciolacule cam târziu dar e bine și asa. Pentru cei cu care ma certam la începutul războiului ca nu știu ucrainenii sa le piloteze ce mai ziceți acum?”, se mai arată în postare.

Articole recomandate
Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Sigur așa va scădea prețul RCA cu hoarde de AUR-iști în stradă”

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „ Cum se scoate girafa de sub mocirlă”

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Un anunț pentru oamenii de aproape”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Vlad Voiculescu confunda în mod voit procesul de administrare a vaccinurilor cu achiziția”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *