Politică

Marcel Ciolacu va vizita o școală din Buzău, cu ocazia Zilei Învățătorului

Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, va merge marți în județul Buzău, acolo unde va participa la mai multe întâlniri.

Pe agenda președintelui Camerei Deputaților se află prezentarea unui proiect la Școala Gimnazială nr. 11, programată să aibă loc în jurul orei 12:00. Vizita vine în contextul Zilei Mondiale a Mediului și a Zilei Învățătorului – ocazie cu care și președintele Klaus Iohannis se va afla la aceeași unitate de învățământ.

Proiectul în cauză prevede transformarea școlii într-o clădire ecologică, prin colectarea apei meteorologice, generarea de energie electrică prin panouri foto-voltaice, dar și selectarea selectivă a deșeurilor. Mai mult, apa colectată este încâlzită cu ajutorul unor pompe, care mențin și o temperatură optimă.

Ulterior, Ciolacu se va deplasa, la 15:00, la sediului Consiliului Județean, cu ocazia semnării contractelor pentru Autostrada Moldovei. Tot acolo va avea loc si o conferință de presă.

Alături de Marcel Ciolacu se vor afla alte nume mari din PSD, precum vicepreședintele social-democraților Sorin Grindeanu, dar și Lucian Romașcanu.

Articole recomandate
Politică

Marcel Ciolacu: „Parlamentul României sprijină şi solicită acordarea candidaturii la UE pentru Republica Moldova”

Politică

Marcel Ciolacu, despre viitoarele măsuri fiscale: „S-a convenit să fie alocată suma de 3 miliarde de lei pentru deduceri”

Politică

George Tuță (PNL) propune acordarea fiecărui român a unui cont bancar gratuit pentru servicii de bază

Politică

George Tuță (PNL) anunță debutul proiectului acordării fiecărui român a unui cont bancar gratuit pentru servicii de bază

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *