Politică

Marcel Ciolacu va vizita o școală din Buzău, cu ocazia Zilei Învățătorului

Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, va merge marți în județul Buzău, acolo unde va participa la mai multe întâlniri.

Pe agenda președintelui Camerei Deputaților se află prezentarea unui proiect la Școala Gimnazială nr. 11, programată să aibă loc în jurul orei 12:00. Vizita vine în contextul Zilei Mondiale a Mediului și a Zilei Învățătorului – ocazie cu care și președintele Klaus Iohannis se va afla la aceeași unitate de învățământ.

Proiectul în cauză prevede transformarea școlii într-o clădire ecologică, prin colectarea apei meteorologice, generarea de energie electrică prin panouri foto-voltaice, dar și selectarea selectivă a deșeurilor. Mai mult, apa colectată este încâlzită cu ajutorul unor pompe, care mențin și o temperatură optimă.

Ulterior, Ciolacu se va deplasa, la 15:00, la sediului Consiliului Județean, cu ocazia semnării contractelor pentru Autostrada Moldovei. Tot acolo va avea loc si o conferință de presă.

Alături de Marcel Ciolacu se vor afla alte nume mari din PSD, precum vicepreședintele social-democraților Sorin Grindeanu, dar și Lucian Romașcanu.

Articole recomandate
Politică

George Tuță, deputat PNL: Certificatele de cazier judiciar vor fi eliberate și în formă electronică

Politică

George Tuţă şi Radu Oprea: Iniţiativă legislativă prin care oferim oportunitatea fiecărui cetățean să aibă garantat un cont, fără comisioane financiare

Politică

Dosarul cu şină va deveni în curând istorie. Instituțiilor publice le-ar putea fi interzisă solicitarea oricărui obiect de papetărie

Politică

George Tuţă: “Trebuie să ne uităm la serviciile financiare sau la accesul la serviciile financiare ca la alimentarea cu apă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *