Opinii

Jurnalistul Sterian Negrea: „România cumpără 54 de tancuri americane M1 Abrams”

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, jurnalistul Stelian Negrea a comentat cererea oficială trimisă de Ministerul Apărării Naţionale Parlamentului României, în care cere cumpărarea a 54 de tancuri Abrams din SUA, înlocuind astfel tancurile din perioada sovietică T-55.

Propaganda rusofilă din România, care se opune fățiș acestor achiziții menite să ne apere de eventuale agresiuni ale rusiei, e formată doar din senatoarea de mahala Șoșoacă care se pozează din dragoste cu ambasadorul rusiei la București. Și probabil câteva minți crețe de pe la AUR care-s tot cu rusia în suflet”, afirmă jurnalistul.

Mai mult decât atât, Stelian Negrea consideră că anumite subiecte apărute în spațiul public în ultima vreme, precum „Bîstroe, casele de marcat self check-in de la Auchan, preotul român care ar fi prigonit în Ucraina” , sunt menite să crească neîncrederea populației în aliații occidentali.

„Principalul și singurul beneficiar nu e nicidecum țărișoara română ci doar rusia lui putin a cărei propagandă lucrează cu sârg și spor în toate țările vecine României: Moldova, Ungaria, Bulgaria și evident Ucraina”, se mai arată în postare.

Jurnalistul conlcuzionează că este însă o veste bună că nu există în România manifestații pacifiste împinse de Kremlin, excepție făcând ieșirile senatoarei Diana Șoșoacă, însă acest lucru ar putea să apară în lunile următoare.

Articole recomandate
Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Gâlceava din jurul donării unui sistem Patriot începe să semene cu inutilul scandal Bîstroe”

Opinii

Deputatul PNL George Tuță, despre riscul seismic uriaș în caz de cutremur

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Succesul actualei Strategii de Educație Financiară va depinde de calitatea și implementarea sa adecvată în practică”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea, despre cazul 2 Mai: „Ne apropiem cu pași repezi de un nou caz Mario Iorgulescu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *