Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Vâlcov și concubina, noi afaceri în Italia. Vrea să convingă Justiția că e italian de 5 ani”

Într-o investigație exclusivă realizată de jurnalistul Stelian Negrea și publicată de Newsweek se arată că Darius Vâlcov și partenera sa de viață ar deține noi afaceri în Italia, după ce a avut pe 6 iulie termen la Curtea de Apel din Napoli.

„Primul popas al aventurii noastre italiene l-am făcut la reședința din Italia a fostului ministru al finanțelor publice, Darius Vâlcov. Acesta s-a refugiat împreună cu concubina sa la periferia orașului Milano. Noile afaceri sunt pe numele acesteia, controlul este la el”, se arată în postarea lui Stelian Negrea.
Mai mult decât atât, jurnalistul indică că, la înfățișarea de la Curtea de Apel din Napoli, fostul ministru „a încercat să convingă judecătorii că este stabilit în Italia de mai mult de cinci ani”. 
Articole recomandate
Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Statul roman a ajutat cu milione de lei firma responsabila cu tragedia de la Crevedia”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Am mers pe urmele imperiului imobiliar al familiei tânărului care a ucis drogat la volan doi tineri în 2 Mai”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „E nevoie sa știi fiecare colt din aceasta lume ca să fugi de paradisul numit România”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Nu faceți greva fiscala. Angajații Finanțelor publice v-au luat-o înainte”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *