Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Firea și-a dat demisia. Nu mă așteptam”

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a demisionat vineri, ea suspendându-se și din funcția de președinte al PSD București, în urma scandalului azilelor. Jurnalistul Stelian Negrea afirmă, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că nu se aștepta la această mișcare din partea fostului edil al Capitalei, întrucât „nu părea că realizează amploarea scandalului” . 

„Ultima redută și cea mai importantă rămâne Florentin Pandele. Budăi era acarul Păun. Firea era direct implicată. Pandele e final destination. Pandele este cu adevărat cel care știa, care superviza și care acorda protecție acestui grup infracțional organizat”, mai explică Negrea în postare.

Nu în ultimul rând, jurnalistul remarcă faptul că ”Pandele e primar din timpuri imemoriale. Nu poate fi demis. Dar e implicat în atâtea afaceri putrede încât te întrebi cine îl susține”. 

Articole recomandate
Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea, despre cazul 2 mai: „Ne apropiem cu pași repezi de un nou caz Mario Iorgulescu”

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Avem o șansă pe care nu o putem rata”

Opinii

George Tuţă: Cum să pregătim viitorul muncii cu oameni capabili să abordeze securitatea cibernetică dacă în sistemul preuniversitar dăm bacalaureatul la informatică… pe hârtie?

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Am aici un buchet de scrisori de la indivizi nemulțumiți de ceea ce scriu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *