Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „E deja de notorietate că Firea și-a luat adio de la primărie”

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a demisionat vineri, ea suspendându-se și din funcția de președinte al PSD București, în urma scandalului azilelor. Din perspectiva jurnalistului Stelian Negrea, acest scandal i-a afectat grav șansele Gabrielei Firea pentru un nou mandat la Primăria Capitalei.

„Cu puțin noroc va răspunde cu bună ziua, poftiți, dimineața unor procurori dornici să finalizeze dosarele azilelor groazei. Dar la cum se tot plimbă procurorii DNA prin primăria lui Nicușor Dan, mi-e că și acesta e pe cale să își ia adio de la al doilea mandat”, se mai arată în postarea jurnalistului, care amintește că „azi DNA a ridicat dosarele personale ale unor directori din PMB, inclusiv pe al Dianei Pungă, mâna dreaptă a lui Nicușor”. 

„Sper să nu-l auzim pe acesta, ca pe Firea, că nu știe cine este doamna Pungă, cum fosta primăriță PSD se dezicea de Godei. Și aceasta este una din afacerile controversate din PMB ul lui Nicușor Dan”, concluzionează jurnalistul.

Articole recomandate
Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Statul roman a ajutat cu milione de lei firma responsabila cu tragedia de la Crevedia”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Am mers pe urmele imperiului imobiliar al familiei tânărului care a ucis drogat la volan doi tineri în 2 Mai”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „E nevoie sa știi fiecare colt din aceasta lume ca să fugi de paradisul numit România”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Nu faceți greva fiscala. Angajații Finanțelor publice v-au luat-o înainte”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *