Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „E deja de notorietate că Firea și-a luat adio de la primărie”

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a demisionat vineri, ea suspendându-se și din funcția de președinte al PSD București, în urma scandalului azilelor. Din perspectiva jurnalistului Stelian Negrea, acest scandal i-a afectat grav șansele Gabrielei Firea pentru un nou mandat la Primăria Capitalei.

„Cu puțin noroc va răspunde cu bună ziua, poftiți, dimineața unor procurori dornici să finalizeze dosarele azilelor groazei. Dar la cum se tot plimbă procurorii DNA prin primăria lui Nicușor Dan, mi-e că și acesta e pe cale să își ia adio de la al doilea mandat”, se mai arată în postarea jurnalistului, care amintește că „azi DNA a ridicat dosarele personale ale unor directori din PMB, inclusiv pe al Dianei Pungă, mâna dreaptă a lui Nicușor”. 

„Sper să nu-l auzim pe acesta, ca pe Firea, că nu știe cine este doamna Pungă, cum fosta primăriță PSD se dezicea de Godei. Și aceasta este una din afacerile controversate din PMB ul lui Nicușor Dan”, concluzionează jurnalistul.

Articole recomandate
Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea, despre cazul 2 mai: „Ne apropiem cu pași repezi de un nou caz Mario Iorgulescu”

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Avem o șansă pe care nu o putem rata”

Opinii

George Tuţă: Cum să pregătim viitorul muncii cu oameni capabili să abordeze securitatea cibernetică dacă în sistemul preuniversitar dăm bacalaureatul la informatică… pe hârtie?

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Am aici un buchet de scrisori de la indivizi nemulțumiți de ceea ce scriu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *