Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Festivismul e adânc înrădăcinat în politica românească”

Cu prilejul inaugurării podului de la Brăila, autoritățile române au ținut o festivitate care să marcheze acest moment important. În acest context, jurnalistul Stelian Negrea afirmă că astfel de manifestații sunt normale pentru țara noastră, fiind „adânc înrădăcinat în politica românească”.

„Sa nu uite totuși când s-or impopotona cu toții cu aceasta realizare ca banii au venit de la UE, aia care ne baga faina de gândaci pe gat, knoh-how-ul de la japonezi și constructorul din Italia. Atâta timp cât nu vor uita ca acest pod nu se putea face fără cei de mai sus pot închide ochii la acest festivism dând televizorul pe mute”, se mai arată în postarea de pe pagina de Facebook a jurnalistului.

Nu în ultimul rând, Stelian Negrea remarcă faptul că Cătălin Drulă, în ciuda rolului său important în atragerea fondurilor pentru podul de la Brăila, nu a avut loc „în microbuzul care i-a adus pe toți la eveniment”.

 

Articole recomandate
Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Statul roman a ajutat cu milione de lei firma responsabila cu tragedia de la Crevedia”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Am mers pe urmele imperiului imobiliar al familiei tânărului care a ucis drogat la volan doi tineri în 2 Mai”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „E nevoie sa știi fiecare colt din aceasta lume ca să fugi de paradisul numit România”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Nu faceți greva fiscala. Angajații Finanțelor publice v-au luat-o înainte”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *