Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Festivismul e adânc înrădăcinat în politica românească”

Cu prilejul inaugurării podului de la Brăila, autoritățile române au ținut o festivitate care să marcheze acest moment important. În acest context, jurnalistul Stelian Negrea afirmă că astfel de manifestații sunt normale pentru țara noastră, fiind „adânc înrădăcinat în politica românească”.

„Sa nu uite totuși când s-or impopotona cu toții cu aceasta realizare ca banii au venit de la UE, aia care ne baga faina de gândaci pe gat, knoh-how-ul de la japonezi și constructorul din Italia. Atâta timp cât nu vor uita ca acest pod nu se putea face fără cei de mai sus pot închide ochii la acest festivism dând televizorul pe mute”, se mai arată în postarea de pe pagina de Facebook a jurnalistului.

Nu în ultimul rând, Stelian Negrea remarcă faptul că Cătălin Drulă, în ciuda rolului său important în atragerea fondurilor pentru podul de la Brăila, nu a avut loc „în microbuzul care i-a adus pe toți la eveniment”.

 

Articole recomandate
Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Gâlceava din jurul donării unui sistem Patriot începe să semene cu inutilul scandal Bîstroe”

Opinii

Deputatul PNL George Tuță, despre riscul seismic uriaș în caz de cutremur

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Succesul actualei Strategii de Educație Financiară va depinde de calitatea și implementarea sa adecvată în practică”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea, despre cazul 2 Mai: „Ne apropiem cu pași repezi de un nou caz Mario Iorgulescu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *