Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „E de-a dreptul șocantă lipsa de reacție a statului român în privința propagandei deșănțate a filo rușilor”

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, jurnalistul Stelian Negrea afirmă că lipsa de reacție a statului român în privința „propagandei deșănțate a filo rușilor la televiziunea controlată prin interpuși de fugarul Sebastian Ghiță” este șocantă.

Printre interpușii invocați de cunoscutul jurnalist se numără Marina Tauber, „organizatoarea protestelor pro rusești de la Chișinău așa cum o cataloghează Maia Sandu”. Aceasta „e invitată la televiziunea lui Ghiță și e prezentată ca blonda lui putin”.

„Una din două: fie statul român e franjuri și prost făcut grămadă și lasă toate loazele moscovei să otrăvească mințile românilor, fie e complice la această otrăvire practicând un joc la două capete pe care ei cred că nu-l vede nimeni și pe care, și mai grav, îl etichetează ca fiind în interesul românilor”, explică Stelian Negrea.
Jurnalistul consideră că e „o banalitatea suavă” că Sebastian Ghiță și-a reluat afaceril în Serbia sau apropierea acestuia cu partidul condus de George Simion, AUR.
Articole recomandate
Opinii

George Tuță, deputat PNL: „De ce sunt supărați oamenii pe stat?”

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Toamna se coc studenții”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea, despre arestarea lui Buzatu: „E și o veste buna. Mai multe chiar”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Rar vezi o duplicitate mai mare ca a Austriei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *