Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „E de-a dreptul șocantă lipsa de reacție a statului român în privința propagandei deșănțate a filo rușilor”

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, jurnalistul Stelian Negrea afirmă că lipsa de reacție a statului român în privința „propagandei deșănțate a filo rușilor la televiziunea controlată prin interpuși de fugarul Sebastian Ghiță” este șocantă.

Printre interpușii invocați de cunoscutul jurnalist se numără Marina Tauber, „organizatoarea protestelor pro rusești de la Chișinău așa cum o cataloghează Maia Sandu”. Aceasta „e invitată la televiziunea lui Ghiță și e prezentată ca blonda lui putin”.

„Una din două: fie statul român e franjuri și prost făcut grămadă și lasă toate loazele moscovei să otrăvească mințile românilor, fie e complice la această otrăvire practicând un joc la două capete pe care ei cred că nu-l vede nimeni și pe care, și mai grav, îl etichetează ca fiind în interesul românilor”, explică Stelian Negrea.
Jurnalistul consideră că e „o banalitatea suavă” că Sebastian Ghiță și-a reluat afaceril în Serbia sau apropierea acestuia cu partidul condus de George Simion, AUR.
Articole recomandate
Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Gâlceava din jurul donării unui sistem Patriot începe să semene cu inutilul scandal Bîstroe”

Opinii

Deputatul PNL George Tuță, despre riscul seismic uriaș în caz de cutremur

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Succesul actualei Strategii de Educație Financiară va depinde de calitatea și implementarea sa adecvată în practică”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea, despre cazul 2 Mai: „Ne apropiem cu pași repezi de un nou caz Mario Iorgulescu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *