Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Si-a rupt proteza în Ucraina și acum ar vrea sa-si scoată parleala cu micuța Moldova”

Jurnalistul Stelian Negrea face, într-o postare de pe pagina sa de Facebook, o analiză a celei mai recente campanii de dezinformare pe care Rusia lui Vladimir Putin a început-o asupra Republicii Moldova, ca urmare a pierderilor suferite de trupele Moscovei în Ucraina.

„Campania de dezinformare, pe care a dezlantuit-o asupra Moldovei, e la fel de stupida si ușor de demontat ca minciuna unui hot prins cu mana un poseta unei bătrâne”, se arată în postarea de pe social media.
Cunoscutul jurnalist explică că propaganda rusă, prin intermediul unui site obscur, afirmă că România și-ar mobiliza trupe la granița cu Moldova. În realitate, afirmă Stelian Negrea, este vorba despre pregătirile pentru parada de 1 Decembrie.
Un alt subiect pe care jurnalistul îl consideră a fi mâna Kremlinului este scandalul din jurul canalului Bîstroe.
„Or mai veni cu siguranță și alte dezinformări insa cu putina apa rece, când se învolbureaza pe moment trompetele moscovei, și răbdare scapi rapid si usor de aceasta râie.
Și iar ma uit pe harta din camera copiilor: cea mai întinsă tara de pe glob cu uriașe bogatii în subsol nu poate dormi de grija Ucrainei. Și mai nou a Moldovei”, concluzionează Stelian Negrea.
Articole recomandate
Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Vlad Pascu e un fel de Mario Iorgulescu. Dar ghinionist”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „George Simion a luat-o rău la aceste europarlamentare”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Gâlceava din jurul donării unui sistem Patriot începe să semene cu inutilul scandal Bîstroe”

Opinii

Deputatul PNL George Tuță, despre riscul seismic uriaș în caz de cutremur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *