Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Dictatorul de la Beijing a ajuns in vizita la dictatorul de la moscova”

Președintele Chinei, Xi Jinping, s-a întâlnit cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, în Rusia. Aceștia ar urma să poarte discuții despre subiecte relevante celor două țări.

În acest context, jurnalistul Stelian Negrea afirmă ironic pe pagina sa de Facebook că „e pacat ca nu mai traieste si dictatorul nostru, Ceausescu, ca faceau o triada a dictatorilor”.

„Pentru cei care ati uitat, in dictataturi aveti numai obligatii fata de clasa conducatoare care nu va garanteaza nici o libertate. Nici atunci si nici acum. Pentru care va aduceti totusi aminte si va incapatanati sa sprijiniti dictataturile de ce nu va luati boccelutele sa va bucurati pe deplin de toate „libertatile” din cele doua dictataturi? Doar asa verificati pe propria piele daca puteti sa-l injurati pe Xi Jinping sau pe putin si sa mai respirati a doua zi”, se mai arată în postare.

Stelian Negrea mai amintește că și în anii ’30 și ’60 erau susținători ai regimurilor totalitare din URSS și China.

Articole recomandate
Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Succesul actualei Strategii de Educație Financiară va depinde de calitatea și implementarea sa adecvată în practică”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea, despre cazul 2 mai: „Ne apropiem cu pași repezi de un nou caz Mario Iorgulescu”

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Avem o șansă pe care nu o putem rata”

Opinii

George Tuţă: Cum să pregătim viitorul muncii cu oameni capabili să abordeze securitatea cibernetică dacă în sistemul preuniversitar dăm bacalaureatul la informatică… pe hârtie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *