Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Din nou despre cancerul administrației românești”

Într-o postare de pe pagina sa de Facebook, jurnalistul Stelian Negrea vorbește despre fenomenul vânzării și cumpărării de funcți publice, pe care îl descrie ca fiind „cancerul administrației românești”.

Cunoscutul jurnalist relatează despre cazul unui  asistent medical care a cerut și primit de la șapte persoane în pandemie 30.000 de euro, promițându-le că le angajează la spitale din orașul Oradea ca infirmieri sau asistenți.

„De fiecare dată când văd o astfel de știre, și sunt cu zecile, doar cele descoperite, sunt șocat.Cum își recuperează acești oameni „investiția”? Doar din salariu? Mai fac ceva și pe lângă și ce? Sunt doar unii care vor cu tot dinadinsul să fugă de un job la privat? Culmea e că sistemul sanitar a fost unul care a beneficiat în ultimii ani de creșteri salariale fabuloase. Că nu o fi fost peste tot la fel, că nu o fi fost unitar?”, se mai arată în postarea lui Stelian Negrea.

Articole recomandate
Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Gâlceava din jurul donării unui sistem Patriot începe să semene cu inutilul scandal Bîstroe”

Opinii

Deputatul PNL George Tuță, despre riscul seismic uriaș în caz de cutremur

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Succesul actualei Strategii de Educație Financiară va depinde de calitatea și implementarea sa adecvată în practică”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea, despre cazul 2 Mai: „Ne apropiem cu pași repezi de un nou caz Mario Iorgulescu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *