Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „De multă vreme n-am văzut un sondaj mai grăitor”

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, cunoscutul jurnalist Stelian Negrea face o analiză a unuia dintre cele mai recente sondaje, pe care îl numește a fi „grăitor”.

„58% din români nu sunt de acord cu introducerea serviciului militar obligatoriu. Deci s-a dus și bruma de patriotism. Iubim țărișoara din vârful buzelor dar nu luptăm pentru ea”, se arată în postarea de pe social media.

Mai mult decât atât, Stelian Negrea punctează că același sondaj dezvăluie că „Armata noastră nu ar face față dacă am fi atacați. Păi nu eram noi fruncea, nu eram noi buricul planetei, soldații universali?”

„Și la final: 69% dintre români au încredere că NATO va apăra România. Păi cum coane Fănică, străinii ăștia care ne vor răul? Și mai ales americanii care reprezintă 70% din NATO? În ei ai încredere că ne vor apăra și nu în propria armie?”, mai afirmă cunoscutul jurnalist.
Articole recomandate
Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea, despre cazul 2 mai: „Ne apropiem cu pași repezi de un nou caz Mario Iorgulescu”

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Avem o șansă pe care nu o putem rata”

Opinii

George Tuţă: Cum să pregătim viitorul muncii cu oameni capabili să abordeze securitatea cibernetică dacă în sistemul preuniversitar dăm bacalaureatul la informatică… pe hârtie?

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Am aici un buchet de scrisori de la indivizi nemulțumiți de ceea ce scriu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *