Actualitate

Jurnalistul Stelian Negrea: „Cea mai mare afacere a AUR a ajuns pe mâinile clanului Onoriu”

Într-o postare pe pagina personală de Facebook prin care își promovează o nouă investigație publicată pe Newsweek.ro, cunoscutul jurnalist Stelian Negrea dezvăluie că cea mai mare afacere a membrilor AUR a ajuns pe mâinile clanului Onoriu din sectorul 1 al Bucureștiului.

Este vorba despre „compania Design and Build Corporation SA, înființată de 47 de membri AUR în frunte cu Marius Lulea, sponsorul lui George Simion”. La conducerea acesteia, în funcția de director financiar, a ajuns Onoriu Timotei, „un dezvoltator imobiliar în București”.

Însă mai interesant este că Onoriu Timotei este nepotul lui Emanuel Onoriu, președintele Partidului Uniunea Națională Creștină a Romilor din România. În trecut, acesta „a cochetat cu mai multe partide extremist: SOS al senatoarei pro-ruse, Diana Șoșoacă și partidul lui Aurelian Pavelescu. Participă și la evenimentele de partid ale AUR”.

„În 2016 candidase la parlamentare pe listele Partidului România Mare (PRM) condus de Cornel Vadim Tudor. Și-a încercat norocul inclusiv cu Partidul Noua Generație a lui Gigi Becali”, se mai arată în postare.

Articole recomandate
Actualitate

Jurnalistul Stelian Negrea: „Statul român îi plătește gras pe propagandiștii pro-ruși”

Actualitate

Pe 23 aprilie a avut loc la Parlement dezbaterea „Ora de Știut!”

Actualitate

Jurnalistul Stelian Negrea: „Silvestru i-a dat Dianei un inel și acum ea îi dă o brățară electronică de picior”

Actualitate

Jurnalistul Stelian Negrea: „E un miraj al contractelor gigantice la primăriile de sector pe spații verzi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *