Actualitate

Jurnalistul Stelian Negrea: „Cea mai mare afacere a AUR a ajuns pe mâinile clanului Onoriu”

Într-o postare pe pagina personală de Facebook prin care își promovează o nouă investigație publicată pe Newsweek.ro, cunoscutul jurnalist Stelian Negrea dezvăluie că cea mai mare afacere a membrilor AUR a ajuns pe mâinile clanului Onoriu din sectorul 1 al Bucureștiului.

Este vorba despre „compania Design and Build Corporation SA, înființată de 47 de membri AUR în frunte cu Marius Lulea, sponsorul lui George Simion”. La conducerea acesteia, în funcția de director financiar, a ajuns Onoriu Timotei, „un dezvoltator imobiliar în București”.

Însă mai interesant este că Onoriu Timotei este nepotul lui Emanuel Onoriu, președintele Partidului Uniunea Națională Creștină a Romilor din România. În trecut, acesta „a cochetat cu mai multe partide extremist: SOS al senatoarei pro-ruse, Diana Șoșoacă și partidul lui Aurelian Pavelescu. Participă și la evenimentele de partid ale AUR”.

„În 2016 candidase la parlamentare pe listele Partidului România Mare (PRM) condus de Cornel Vadim Tudor. Și-a încercat norocul inclusiv cu Partidul Noua Generație a lui Gigi Becali”, se mai arată în postare.

Articole recomandate
Actualitate

Jurnalistul Stelian Negrea: „Francezii de la Lagardere au câștigat licitația pentru spațiile duty-free de pe aeroportul Otopeni”

Actualitate

Jurnalistul Stelian Negrea: „Nu știu sa existe un traseist politic mai mare decât Adrian Mocanu”

Actualitate

România fără dosar: Studenții pot să ofere soluții pentru debirocratizarea administrației publice

Actualitate

PSD propune introducerea stimulentelor pentru profesori. Marcel Ciolacu: „Sunt în linia întâi, ca și medicii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *