Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Azi se fac 19 ani de când suntem membri NATO”

Cu prilejul sărbătoririi a 19 ani de la aderarea României la NATO, pe 29 martie 2004, jurnalistul Stelian Negra face o trecere în revistă a beneficiilor pe care țara noastră le-a avut de când s-a alăturat Alianței.

Printre motivele enumerate se regăsesc apărarea granițelor țării, dar și posibilitatea ca România să fi fost amenințată de Rusia în aceeași măsură în care este astăzi Ucraina, fiiind „multă suferință, teroare și foamete”. În plus, „nici cu alde Sosoaca si nici cu alde Simion sau alți idioți utili sau trădători pe arginti mulți nu scapam de teroarea rusa”.

„Diferența dintre apartenenta la NATO și cea de la Tratatul de la Varsovia: în NATO am mers ca am vrut și în NATO suntem apărați de dușmanii externi și nu ținuți cu forța în lagăr”, mai afirmă Stelian Negrea.

Mai mult decât atât, jurnalistul este de părere că dacă ar ajunge la putere persoane precum senatoarea Diana Șoșoacă sau liderul AUR, George Simion, ar lucra pentru interesele Rusiei, și nu ale României.

Articole recomandate
Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Succesul actualei Strategii de Educație Financiară va depinde de calitatea și implementarea sa adecvată în practică”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea, despre cazul 2 mai: „Ne apropiem cu pași repezi de un nou caz Mario Iorgulescu”

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Avem o șansă pe care nu o putem rata”

Opinii

George Tuţă: Cum să pregătim viitorul muncii cu oameni capabili să abordeze securitatea cibernetică dacă în sistemul preuniversitar dăm bacalaureatul la informatică… pe hârtie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *