Politică

George Tuță, deputat PNL, vrea ca 11 aprilie să fie „Ziua naţională a educaţiei financiare”

Citiți un interviu cu deputatul PNL George Tuță, publicat de Financial Intelligence, despre un proiect de lege pentru declararea zilei de 11 aprilie ca „Ziua naţională a educaţiei financiare”:

  • “Voi lucra pentru o Românie care oferă servicii financiare accesibile, iar românii să aibă abilităţile necesare pentru a le folosi”

Deputatul PNL George Tuţă are în lucru un proiect de lege pentru declararea zilei de 11 aprilie ca „Ziua naţională a educaţiei financiare”, cu scopul de a-i motiva pe cetăţeni să se informeze pentru a dobândi abilităţile necesare pentru a folosi servicii financiare accesibile.

Totodată, parlamentarul îşi doreşte ca românii să aibă la dispoziţie resursele necesare pentru a-şi gestiona cât mai eficient bugetele, pentru a-şi face un plan de economii care le va aduce confort financiar pe termen lung.”Românii nu au cea mai solidă educaţie financiară, care să le permită maximizarea utilizării venitului familial, atât cât este. Este important pentru toţi cetăţenii să conştientizeze că există nevoia unei educaţii financiare care să fie transmisă de la cele mai fragede vârste.

Citiți mai multe AICI.

Articole recomandate
Politică

George Tuță, deputat PNL: Certificatele de cazier judiciar vor fi eliberate și în formă electronică

Politică

George Tuţă şi Radu Oprea: Iniţiativă legislativă prin care oferim oportunitatea fiecărui cetățean să aibă garantat un cont, fără comisioane financiare

Politică

Dosarul cu şină va deveni în curând istorie. Instituțiilor publice le-ar putea fi interzisă solicitarea oricărui obiect de papetărie

Politică

George Tuţă: “Trebuie să ne uităm la serviciile financiare sau la accesul la serviciile financiare ca la alimentarea cu apă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *