Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Ce avize i-ar fi trebuit lui Isus dacă trăia în România de azi”

Citiți un editorial semnat de deputatul PNL George Tuță și publicat de Digi24:

Vorbeam deunăzi în podcastul “De la idee la factură” despre inovația românească reală și palpabilă. Un exemplu de gândire pragmatică, cu un ochi pe știința pură și celălalt pe piața liberă. Ce să mai lungim vorba, pe întreg parcursul interviului, m-am simțit realmente mândru că sunt compatriot cu autorul unei astfel de startup.

Dar în lumea noastră încă de-a-ndoaselea, scriem startup dar citim fix invers – finnishdown.

Eroul podcastului nostru, un tânăr briliant, a inventat nici mai mult nici mai puțin decât un dispozitiv asistiv prin care persoanele cu deficiențe de vedere își pot recăpăta accesul la o viață normală. Da, ați înțeles corect, la granița dintre tehnologie și medicină, colț cu miracolul, un român poate ajuta milioane de oameni să se deplaseze singuri, să ”citească”, să ducă o viață aproape normală. Cine nu înțelege nimic din toate acestea? Fix statul român, cel care pare că insistă din tot sufletul să își trimită baza de impozitare către alte zări.

Pentru administrația noastră, faptul că este posibil să se afle în fața unei descoperiri geniale contează mai puțin. Este muuult mai important ca omul să stea bine la dosarul cu șină (da, mă urmărește, dar nici eu nu mă las).

Citiți mai multe AICI

Articole recomandate
Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Vlad Pascu e un fel de Mario Iorgulescu. Dar ghinionist”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „George Simion a luat-o rău la aceste europarlamentare”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Gâlceava din jurul donării unui sistem Patriot începe să semene cu inutilul scandal Bîstroe”

Opinii

Deputatul PNL George Tuță, despre riscul seismic uriaș în caz de cutremur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *