Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Useful Tip: S-a lansat cea mai nouă aplicație gratis pentru adulți”

Citiți un editorial semnat de deputatul PNL George Tuță, publicat pe Digi24.ro

Iar prin adulți înțeleg oameni serioși care au impozite de plătit, taxe de achitat și amenzi de care nu sunt deloc mândri. Iar aplicația de care vorbesc este, evident, Ghiseul.ro.

Karma face ca aplicația să fie lansată deodată cu prima ploaie-ninsoare din București, prilej de știri cu aglomerație, trafic și nervi întinși la maximum. Dacă adăugăm la rețetă și știrile cu îmbulzeala de la oficiile de finanțe pentru plata “dărilor” cu reducere, obținem, dragi adulți, cel mai frumos contrast al începutului de an.

De astăzi, declar nulă și neavenită orice știre despre cozi la impozite care nu se încheie cu întrebarea “Când veți descărca aplicația Ghiseul.ro?” Mai ales că vine cu tot cu reducerea de 10% pentru early birds.

Unde mai pui că e ceva exclusivist; niciun copil/adolescent/student nu va fi curios de ce povești personale rulează adulții pe acolo. Este cu dat bani, nu cu primit 😄

Citiți mai multe AICI

Articole recomandate
Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Succesul actualei Strategii de Educație Financiară va depinde de calitatea și implementarea sa adecvată în practică”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea, despre cazul 2 mai: „Ne apropiem cu pași repezi de un nou caz Mario Iorgulescu”

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Avem o șansă pe care nu o putem rata”

Opinii

George Tuţă: Cum să pregătim viitorul muncii cu oameni capabili să abordeze securitatea cibernetică dacă în sistemul preuniversitar dăm bacalaureatul la informatică… pe hârtie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *