Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Aliatul nevăzut al lui Putin de pe lunga lui listă cu șpăgi”

Jurnalistul Stelian Negrea consideră că liderul Rusiei, Vladimir Putin, are „un aliat mai eficient decât propria teroare de stat pe care a declanșat-o de 11 luni în Ucraina”, sub forma unei liste.

Într-un editorial semnat de cunoscutul jurnalist și publicat de Newsweek, Negrea afirmă că Putin deține o listă cu toți foștii săi colaboratori din Vest, pe care o folosește atunci când are nevoie să îngreuneze situația din statele occidentale.

„Poate fi doar o listă îngropată fie într-un sertar din iatacul său imens sau într-un laptop prăfuit pe care joacă solitaire și care sunt dublate de copii de rezervă la Liublianka. Temutul sediu al KGB”, afirmă jurnalistul.

Un exemplu ar fi întâlnirea aliaților de la Rammstein, în Germania, când se discuta livrarea de tancuri către Ucraina. Stelian Negrea afirmă că Putin a avut nevoie „ca aliații să nu se înțeleagă asupra livrărilor” și „a obținut ceea ce și-a dorit iar Ucraina nu a primit mult cerutele tancuri”.

Articole recomandate
Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea, despre cazul 2 mai: „Ne apropiem cu pași repezi de un nou caz Mario Iorgulescu”

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Avem o șansă pe care nu o putem rata”

Opinii

George Tuţă: Cum să pregătim viitorul muncii cu oameni capabili să abordeze securitatea cibernetică dacă în sistemul preuniversitar dăm bacalaureatul la informatică… pe hârtie?

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Am aici un buchet de scrisori de la indivizi nemulțumiți de ceea ce scriu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *