Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Povestea lui Mario Iorgulescu e una a tuturor beizadelelor nomenclaturii roșii”

Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare, după ce a fost găsit vinovat de omor. În 2019, fiul familiei Iorgulescu a produs un accident rutier, fiind sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor halucinogene, în urma căruia un bărbat a murit.

Decizia Tribunalului București a fost comentată și de cunoscutul jurnalist Stelian Negrea, care consideră că povestea lui Mario Iorgulescu „e una a tuturor beizadelelor nomenclaturii roșii care l-au ucis pe Ceaușescu ca să-i ronțăie privilegiile”. 

„Ca orice băiat de nomenclaturist nu vrea să răspundă în fața legii pentru faptele comise și fuge în Italia unde-și înscenează tot felul de boli închipuite tocmai ca să stea departe de brațul lung al legii din România.
Ca Mario mai sunt alte mii de beizadele și alte mii de părinți gata să facă orice pentru ele numai să nu stea domnu Goe la mititica”, se arată în postarea jurnalistului.

Mai mult, Stelian Negrea critică atitudinea familiei Iorgulescu, care consideră că banii și influența îl vor ține pe făptaș departe de închisoare, Mario Iorgulescu aflându-se în continuare într-o clinică din Italia, unde s-ar recupera.

„A murit un om? Asta e! Ghinionul lui. Norocul nostru e că avem bani făcuți din afaceri cu parfum de ilegalitate, avem putere și influență și putem să spălăm putina în țări mai prietenoase de unde vom fi greu de adus și unde, în cel mai rău caz, am putea să ne executăm o parte din pedeapsă.
Cazul lui Mario Iorgulescu e hârtia de turnesol care ne arată dacă justiția e doar pentru căței. Sau îi poate atinge și pe dulăi”, concluzionează jurnalistul.

Articole recomandate
Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Vlad Pascu e un fel de Mario Iorgulescu. Dar ghinionist”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „George Simion a luat-o rău la aceste europarlamentare”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Gâlceava din jurul donării unui sistem Patriot începe să semene cu inutilul scandal Bîstroe”

Opinii

Deputatul PNL George Tuță, despre riscul seismic uriaș în caz de cutremur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *