Politică

George Tuță, deputat PNL: „Realitatea bate orice imaginație: lubenițe cu cardul”

Într-un articol publicat pe site-ul Delaideelafactura.ro, deputatul PNL George Tuță a vorbit despre oportunitățile pe care micii comercianți le au dacă fac un pas către digitalizare.

Parlamentarul liberal pleacă de la un caz real, întâlnit în apropierea Capitalei, în Otopeni. Un vânzător de pepeni și-a afișat, pe ușa dubei din care vinde, un semn în care anunță potențialii cumpărători că acceptă plata prin Revolut – platforma care oferă servicii bancare.

Persoanele fizice sau juridice din România, de la stat sau de la privat, nu înțeleg și nu au disponibilitatea de a înțelege ce ar presupune digitalizarea pentru viața întreprinderii lor.

Iar aici statul trebuie să se simtă dator de a sta pe buturugă și a explica pe îndelete cu cifrele în față. Pentru a spulbera mituri și pentru a mișca lucrurile în direcția europeană.

Realitatea bate orice imaginație. Drept dovadă stă abilitatea gospodarului care vindea zilele trecute lubenițe în Otopeni. Constrâns de faptul că nu au oamenii Cash la purtător, și-a automatizat serviciul de încasare”, se arată în articol.

Articole recomandate
Politică

Cazierul judiciar ar putea fi eliberat gratuit, în format electronic

Politică

De ce nu dispare „dosarul cu șină”? „Asistăm la o luptă a funcționarilor din instituțiile publice de a-și păstra posturile”

Politică

Daniel Cadariu, ministrul Turismului: Avem pregătite 5 programe pentru promovarea turismului / Vom prelungi perioada de depunere a cererilor pentru Start-Up Nation Diaspora

Politică

Nicolae Ciucă, despre programul „Anghel Saligny”: „Nu contează apartenența politică a primarilor și președinților de CJ”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *