Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Investigație online: Cine i-a otrăvit pisica lui Ion Iliescu”

Deputatul liberal George Tuță a vorbit, într-un editorial publicat pe site-ul Digi24.ro, despre intensificare activității trollilor ruși de la începutul războiului din Ucraina, dar și despre importanța siguranței cibernetice: 

Se spune despre pisici că au nouă vieți, așadar pot ieși cu fața curată din orice prime opt încurcături. Sau cu coada sus, dacă suntem adepții verticalității. Asta până nu sunt mușcate de curiozitate, care, vorbă din popor, le omoară.

Pisica noastră este celebră doar prin prisma faptului că are un stăpân celebru. Care stăpân, fie vorba între noi, pare a avea el însuși nouă vieți, dar asta e cu totul altă discuție.

Vă duc cu vorba ca să vă spun cinstit că nu știu cum arată pisica lui Ion Iliescu. Nici măcar nu știu dacă are sau a avut vreo pisică. Dacă are, să îi trăiască. Dacă nu are, mai bine să adopte un câine, avem la Ilfov în adăposturi.

Voiam doar să ajung la curiozitatea care zilele acestea face mai mult rău decât credem în spațiul cibernetic.

Citiți mai multe aici.

Articole recomandate
Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Care e legătura dintre educația financiară și bazinul lui David Popovici?”

Opinii

Stelian Negrea, despre prăbușirea podului de la Neamț: „Asta-i marea problemă a DNA. Deschide ancheta după ce s-a produs evenimentul tragic”

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Cum îl facem pe Bobiță să își instaleze POS?”

Opinii

Stelian Negrea: „Firea a lăsat traficul din București praf și pulbere. Nicusor n-a făcut nimic”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *