OpiniiPolitică

Victor Ponta: ”PNL are propriii baroni. La Timișoara există alternativă viabilă – candidatul ProRomânia

”Acum intelegeti de ce PNL ne-a mintit pe toti si NU a vrut nici alegeri la primari in doua tururi si nici alegerea Presedintilor de Consiliu Judetean altfel decat Viorica Dancila? Blatul a fost facut in principal pentru interesul PNL – si in subsidiar al PSD !”, a scris fostul premier Victor Ponta, pe Facebook.

”PNL are propriii baroni – pe care in sistemul actual este greu sa ii indepartezi / si incearca sa inlocuiasca baroni PSD cu baroni PNL / asa cum la guvern au inlocuit pile, incompetenti si corupti ( promovati de Dragnea si Dancila) cu alte pile, incompetenti si corupti ( ai lui Orban, PNL si PMP)!

La Timisoara insa acum exista alternativa viabila – doctorul Marius Craina , candidatul ProRomania ( sper al unei Aliante mai largi pentru Timis si Timisoara) ! Trebuie doar sa vrem schimbare – si o putem face!”, a subliniat liderul formațiunii politice ProRomânia.

Articole recomandate
Politică

Victoria lui Rafila: testarea, introdusă în noul certificat digital COVID

Opinii

George Tuță, deputat PNL, în dialog cu Cornel Amariei, inventatorul ochelarilor care îi ajută pe nevăzători să se deplaseze

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Românie, să trăiești! Ori murim, ori propășești”

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Cooperarea este instrumentul esențial al liderilor. Cum își pregătește România asistenții șefi?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *