Opinii

Stelian Negrea: „Șoșoacă și Greta, ambele cu Rusia în suflet”

Jurnalistul Stelian Negrea afirmă că activista de mediu de origine suedeză Greta Thunberg și senatoarea ex-AUR Diana Șoșoacă au ceva în comun: ambele manifestă simpatii pro-ruse.

Într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, jurnalistul afirmă că „Șoșoacă a mers din dragoste la recepția oferită de ambasada Rusiei la București alături de alte piticanii trădătoare. Au vituperat împotriva Occidentului vinovat, cum altfel, că rusia comite crime de război în Ucraina”, în timp ce „Greta Thunberg, adolescenta ecologistă, și-a dat și ea arama pe față afirmând explicit că pentru a salva Planeta trebuie ca sistemul capitalist și rasist al Occidentului să fie înfrânt”. 

„Ca unul care a suferit în comunism din cauza rușilor cred că e o datorie de onoare ca astfel de personagii să nu aibă câștig de cauză.

Sute de mii de români au fost uciși de comunism, alte sute de milioane au ucis comuniștii la nivel mondial și pentru că nu au fost trași la răspundere ca naziștii se reîntorc sistematic să bântuie planeta.

Prin Șoșoacă, Greta și mulți alții, plus printr-un război fără sens și plin de cruzime în Ucraina”, se mai arată în postare.

Amintim faptul că Diana Șoșoacă a sărbătorit Ziua Unității Naționele a Rusiei la ambasada rusă de la București, împreună cu fostul politician PSD Adrian Severin. Șoșoacă a apărut în fotografiile publicate de misiunea diplomatică.

Articole recomandate
Opinii

Stelian Negrea: „Zelensky trebuie să înțeleagă că nu poate câștiga ajutor suplimentar mințind”

Opinii

Stelian Negrea: „Jelania e în fibra acestui popor. Exemplul cu Pasajul Domnești e grăitor”

Opinii

Stelian Negrea: „Un circar mediatic, Alex Jones, a fost condamnat de Justiție să plătească nu mai puțin de 1,5 miliarde de dolari”

Opinii

George Tuță, deputat PNL: “România fără dosar” intră în sesiunea de toamnă. La mărire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *