Opinii

Stelian Negrea: „Șoșoacă și Greta, ambele cu Rusia în suflet”

Jurnalistul Stelian Negrea afirmă că activista de mediu de origine suedeză Greta Thunberg și senatoarea ex-AUR Diana Șoșoacă au ceva în comun: ambele manifestă simpatii pro-ruse.

Într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, jurnalistul afirmă că „Șoșoacă a mers din dragoste la recepția oferită de ambasada Rusiei la București alături de alte piticanii trădătoare. Au vituperat împotriva Occidentului vinovat, cum altfel, că rusia comite crime de război în Ucraina”, în timp ce „Greta Thunberg, adolescenta ecologistă, și-a dat și ea arama pe față afirmând explicit că pentru a salva Planeta trebuie ca sistemul capitalist și rasist al Occidentului să fie înfrânt”. 

„Ca unul care a suferit în comunism din cauza rușilor cred că e o datorie de onoare ca astfel de personagii să nu aibă câștig de cauză.

Sute de mii de români au fost uciși de comunism, alte sute de milioane au ucis comuniștii la nivel mondial și pentru că nu au fost trași la răspundere ca naziștii se reîntorc sistematic să bântuie planeta.

Prin Șoșoacă, Greta și mulți alții, plus printr-un război fără sens și plin de cruzime în Ucraina”, se mai arată în postare.

Amintim faptul că Diana Șoșoacă a sărbătorit Ziua Unității Naționele a Rusiei la ambasada rusă de la București, împreună cu fostul politician PSD Adrian Severin. Șoșoacă a apărut în fotografiile publicate de misiunea diplomatică.

Articole recomandate
Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Vlad Pascu e un fel de Mario Iorgulescu. Dar ghinionist”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „George Simion a luat-o rău la aceste europarlamentare”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Gâlceava din jurul donării unui sistem Patriot începe să semene cu inutilul scandal Bîstroe”

Opinii

Deputatul PNL George Tuță, despre riscul seismic uriaș în caz de cutremur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *