Opinii

Stelian Negrea: „Un circar mediatic, Alex Jones, a fost condamnat de Justiție să plătească nu mai puțin de 1,5 miliarde de dolari”

Alex Jones este cunoscut mai ales pentru emisiunea sa, Infowars, în care afirmă frecvent teorii ale conspirației. Una dintre acestea, despre împușcăturile din 2012 de la școala Sandy Cook – în care au fost ucise 26 de persoane, inclusiv mulți copii – l-a costat foarte mult. Recent, un tribunal l-a obligat să plătească încă 473 de milioane de dolari pentru că a promovat teorii false ale conspirației despre masacrul de la școala Sandy Hook, ajungând la un total de 1,44 miliarde de dolari.

Cazul a fost comentat și de jurnalistul Stelian Negrea, pe pagina sa de Facebook. Senior editorul Newsweek a comparat situația lui Jones cu cea din România, afirmând că „avem și noi mulți astfel de golănași mediatici ba pe la mogulii din televiziuni, ba prin partide, ba chiar prin anumite ONG uri care, ascunzându-se sub fustele libertății de exprimare, au făcut și încă fac un deserviciu major în principal breslei jurnalistice sau ce a mai rămas din aceasta după ce a fost pusă la pământ de rețelele de socializare și de goana nebună după rating și aprobarea opiniei publice”. 

„Din cauza trecutului comunist, când nu exista libertate de exprimare, la noi există și reversul medaliei: decidenți politici sau din diferite culoare ale puterii – securistice, juridice, masonice etc, zic că-s ponegriți și cer daune morale uriașe unor jurnaliști, în principal, care nu și-au făcut decât meseria”, a mai declarat jurnalistul.
Articole recomandate
Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Vlad Pascu e un fel de Mario Iorgulescu. Dar ghinionist”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „George Simion a luat-o rău la aceste europarlamentare”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea: „Gâlceava din jurul donării unui sistem Patriot începe să semene cu inutilul scandal Bîstroe”

Opinii

Deputatul PNL George Tuță, despre riscul seismic uriaș în caz de cutremur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *