Opinii

Stelian Negrea: „Jelania e în fibra acestui popor. Exemplul cu Pasajul Domnești e grăitor”

Odată cu deschiderea pasajului Domnești, așteptat de bucureșteni și locuitorii din zonele limitrofe timp de trei ani, traficul de pe acesta s-a desfășurat cu dificultate. În acest context, jurnalistul Stelian Negrea afirmă că „jelania e în fibra acestui popor”, iar „exemplul cu Pasajul Domnești e grăitor”. 

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, senior editorul Newsweek exemplifică două situații în mijlocul cărora se află pasajul care leagă Capitala de Domnești:

Jelania e în fibra acestui popor. Exemplul cu Pasajul Domnești e grăitor.

Zilele și anii trecuti înainte și la inaugurare: că de abia i-au dat drumul după atâția ani de chin și bătut apa în piuă, că a durat nu știu câți ani, că unii îl așteaptă de pe vremea lui Ceaușescu etc.

Astăzi după ce i-au dat drumul. Se circulă pe pasaj bară la bară. Ba chiar n-ar mai fi nevoie de el și in extenso și de mașină și mai bine am investi banii în altceva etc.

Viața în general e nasoală și, în ciuda happy-end-urilor din filme, se sfârșește prost. Pentru toată lumea. În sensul că nimeni nu scapă de moarte. Cu pasaj sau fără.

Unii de frica marii crăpelnițe de care n-au scăpat ei Napoleon sau Einstein nu mai apucă să trăiască”. 

Articole recomandate
Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Succesul actualei Strategii de Educație Financiară va depinde de calitatea și implementarea sa adecvată în practică”

Opinii

Jurnalistul Stelian Negrea, despre cazul 2 mai: „Ne apropiem cu pași repezi de un nou caz Mario Iorgulescu”

Opinii

George Tuță, deputat PNL: „Avem o șansă pe care nu o putem rata”

Opinii

George Tuţă: Cum să pregătim viitorul muncii cu oameni capabili să abordeze securitatea cibernetică dacă în sistemul preuniversitar dăm bacalaureatul la informatică… pe hârtie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *