Politică

Stelian Negrea: „Încă o nouă dovadă că rușii sunt peste tot în economia românească”

Pe fondul declanșării războiului din Ucraina, afacerile pe care statele europene le-au făcut cu ruși influenți, apropiați Kremlinului, au ajuns în atenția publică. În acest context, jurnalistul Stelian Negrea dezvăluie că o astfel de legătură ar fi prezentă și în România.

Negrea afirmă, pe pagina sa de Facebook, că liderul pieței RCA din România ar fi fost finanțat cu 73 de milioane de euro de bănci rusești. Informația a fost publicată și pe Newsweek, unde jurnalistul dezvăluie că ar fi vorba despre compania de asigurări Euroins SA, cu capital bulgar.

„Sunt fix acele bănci rusești controlate de Federația Rusă din care, sanchi, oficalii români spuneau că România se va retrage, la două zile de la izbucnirea războiului, dar nu a făcut nici un demers nici până la această oră”,se mai arată în postarea jurnalistului Stelian Negrea.

 

Articole recomandate
Politică

Deputatul PNL George Tuţă a depus o serie de amendamente la Legea bugetului de stat pentru a îmbunătăţi infrastructura din Sectorul 1

Politică

George Tuță, deputat PNL: „Legea incluziunii financiare a fost adoptată! Se creează un mediu propice pentru prosperitatea românilor!”

Politică

George Tuță, deputat PNL: „Propun o coaliție pentru incluziunea financiară, prin care sistemul bancar, statul și mediul academic să găsească cele mai bune soluții pentru consumatori”

Politică

George Tuță, deputat PNL: Strategia de educație financiară este la fel de necesară ca strategia națională de dezvoltare a pieței de capital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *