Politică

Stelian Negrea: „Încă o nouă dovadă că rușii sunt peste tot în economia românească”

Pe fondul declanșării războiului din Ucraina, afacerile pe care statele europene le-au făcut cu ruși influenți, apropiați Kremlinului, au ajuns în atenția publică. În acest context, jurnalistul Stelian Negrea dezvăluie că o astfel de legătură ar fi prezentă și în România.

Negrea afirmă, pe pagina sa de Facebook, că liderul pieței RCA din România ar fi fost finanțat cu 73 de milioane de euro de bănci rusești. Informația a fost publicată și pe Newsweek, unde jurnalistul dezvăluie că ar fi vorba despre compania de asigurări Euroins SA, cu capital bulgar.

„Sunt fix acele bănci rusești controlate de Federația Rusă din care, sanchi, oficalii români spuneau că România se va retrage, la două zile de la izbucnirea războiului, dar nu a făcut nici un demers nici până la această oră”,se mai arată în postarea jurnalistului Stelian Negrea.

 

Articole recomandate
Politică

Parlamentul a adoptat proiectul ”Sprijin pentru România”. Ciucă: Mă bucur că Parlamentul a adoptat majorarea alocației de hrană pentru copiii

Politică

Stelian Negrea: „Infarctul este noul ceai servit de Putin apropiaților sai”

Politică

Ora de educație financiară, introdusă în școli. George Tuță, deputat PNL: „Tot ce facem în ziua de astăzi are loc cu educația financiară”

Politică

Stelian Negrea: „Slovacia a dat Ucrainei un sistem de aparare. Cum sta România si Ungaria?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *