Politică

Stelian Negrea: „Din fața Ambasadei Rusiei la București ascult acum mesajele românilor pentru Putin”

Prezent la unul dintre protestele organizate de societatea civilă în fața Ambasadei Rusiei la București, pentru condamnarea războiului din Ucraina, jurnalistul Stelian Negrea a făcut o postare de la fața locului, în care relatează despre mesajele românilor pentru Putin.

„Criminalului de război Putin”, așa cum jurnalistul îl numește, românii nu i-au „urat de bine”. „Putin criminal! Putin criminal! Asasinii! Asasinii!” ar fi scandat protestatarii, conform lui Stelian Negrea. Totodată, s-a spus și „Slava Ukraini”.

Însă Negrea dezvăluie că nici ambasadorul rus în țara noastră nu s-a făcut remarcat, dar nici vreun membru al partidului AUR – pe care Negrea îl numește „ Alianței Uneltite de rusia”. 

„Sigur ieșea kuzmin sa îi strângă la piept pe trădători”, concluzionează jurnalistul, care a atașat și o poză cu el în fața Ambasadei aflate în apropierea Bulevardului Kiseleff.

Articole recomandate
Politică

George Tuță anunță întoarcerea unei persoane importante la Primăria Sectorului 1

Politică

Jurnalistul Stelian Negrea: „Piedone pune cu vârf”

Politică

Deputatul PNL George Tuţă a depus o serie de amendamente la Legea bugetului de stat pentru a îmbunătăţi infrastructura din Sectorul 1

Politică

George Tuță, deputat PNL: „Legea incluziunii financiare a fost adoptată! Se creează un mediu propice pentru prosperitatea românilor!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *