Politică

Stelian Negrea: „Din fața Ambasadei Rusiei la București ascult acum mesajele românilor pentru Putin”

Prezent la unul dintre protestele organizate de societatea civilă în fața Ambasadei Rusiei la București, pentru condamnarea războiului din Ucraina, jurnalistul Stelian Negrea a făcut o postare de la fața locului, în care relatează despre mesajele românilor pentru Putin.

„Criminalului de război Putin”, așa cum jurnalistul îl numește, românii nu i-au „urat de bine”. „Putin criminal! Putin criminal! Asasinii! Asasinii!” ar fi scandat protestatarii, conform lui Stelian Negrea. Totodată, s-a spus și „Slava Ukraini”.

Însă Negrea dezvăluie că nici ambasadorul rus în țara noastră nu s-a făcut remarcat, dar nici vreun membru al partidului AUR – pe care Negrea îl numește „ Alianței Uneltite de rusia”. 

„Sigur ieșea kuzmin sa îi strângă la piept pe trădători”, concluzionează jurnalistul, care a atașat și o poză cu el în fața Ambasadei aflate în apropierea Bulevardului Kiseleff.

Articole recomandate
Politică

George Tuță, deputat PNL: Certificatele de cazier judiciar vor fi eliberate și în formă electronică

Politică

George Tuţă şi Radu Oprea: Iniţiativă legislativă prin care oferim oportunitatea fiecărui cetățean să aibă garantat un cont, fără comisioane financiare

Politică

Dosarul cu şină va deveni în curând istorie. Instituțiilor publice le-ar putea fi interzisă solicitarea oricărui obiect de papetărie

Politică

George Tuţă: “Trebuie să ne uităm la serviciile financiare sau la accesul la serviciile financiare ca la alimentarea cu apă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *